avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate Yssabela

Activitate Yssabela

Acelasi lucru m-a nedumerit si pe mine ...
ana_mc a scris:

S-a afisat rezultatul reexaminarii- admis!

Doamne ajuta! Ce bine!!!
Sper sa treaca la reexaminare! Mult succes !
LuliD a scris:

Cu speranta ca nu supar pe nimeni si respectand faptul ca aveti tot dreptul sa decideti asa cum doriti in considerarea locurilor din clasament pe care vi le-ati castigat, fac un apel in principal celor de pe locurile 28, 32, 34, 43, 44 care au ca optiune unul dintre cele 4 locuri in zona Harghita (J.Odorhei, J.Miercurea Ciuc, P. Sf. Ghe. si P.Toplita).Daca nu e f imp pt voi sa alegeti unul dintre acestea (nu va puteti aduce familia in zona, distanta dintre unul din aceste locuri si familia voastra este relativ aceeasi cu cea a unei alte optiuni etc.), v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati lasa si mie unul. Ar insemna sa nu imi mai mut copiii care abia s-au integrat la Miercurea Ciuc (eu cu ei ne-am mutat acolo de jumatate de an) si sa nu ii despart iar de tatal lor care va trebui sa ramana in continuare acolo pt inca cel putin 2 ani (este judecator, sesiunea nov.2011). Multumesc mult

Eu sant pe 28 -lista inm (27 pe acest site) si din partea mea poti fi linistita , nu voi opta pentru Odorheiu S. Daca cei care urmeaza nu il vor alege , sper sa ajunga la tine ca e aproape de Miercurea Ciuc... :-) .Iti doresc succes!
Si eu am o schimbare :( - locul 28 , optasem pt J. Barlad dar iau in considerare si J. Odorheiu Secuiesc ... Chiar cu Odorheiu ca prima optiune si Barlad a doua...
werde232005 a scris:

Locul 23 conform tabelului te mai sus... Optasem pentru J. Galaţi dar acum voi opta pentru P.Giurgiu. Definitiv. Sper ca nu am creat dezordine...

Mai avem un P.GIURGIU pe 21 , inaintea ta ; ai si o varianta de rezerva??
27 , judecator, dar nu stiu , depinde de cei care sunt inaintea mea..
Eu sunt de acord, acum depinde de ceilalti...
Multumim mult, GreatWhite pentru sfaturi, sant sigura ca sunt de mare ajutor celor care urmeaza sa sustina pentru prima data o astfel de testare.
qazzaqu a scris:

oameni buni, este clar ca, din pacate, nu va fi nici o suplimentare. Probabil ca saptamana viitoare se va anunta si data pentru examinarea psihologica. Haide-ti sa incercam sa facem un tabel cu posibilele optiuni. Pana acum avem:

1. saveni
2. lehliu gara
5 -Anuta - J.Buftea
6. artax - zalau/aiud
7. Parcalaboiu - P. Dragasani
13.Tanasa - J. Bicaz
15.Tudosie - J. Orastie/Hateg
16.Zgreaban -J. Brad
17.Timis -J. Hateg/Orastie
21.Crasovschi -J.Constanta

sau cel putin asa am inteles eu.

Fiecare dintre noi cred ca ar vrea sa isi faca o lista cu prioritatile, macar provizorie, asa ca ii rog pe cei de pe primele locuri sa isi exprime optiunile.

Va multumesc
O seara buna si multa bafta la psihologic.

...si

10.Nedelcu - J.Tulcea