LuliD a scris:
Cu speranta ca nu supar pe nimeni si respectand faptul ca aveti tot dreptul sa decideti asa cum doriti in considerarea locurilor din clasament pe care vi le-ati castigat, fac un apel in principal celor de pe locurile 28, 32, 34, 43, 44 care au ca optiune unul dintre cele 4 locuri in zona Harghita (J.Odorhei, J.Miercurea Ciuc, P. Sf. Ghe. si P.Toplita).Daca nu e f imp pt voi sa alegeti unul dintre acestea (nu va puteti aduce familia in zona, distanta dintre unul din aceste locuri si familia voastra este relativ aceeasi cu cea a unei alte optiuni etc.), v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati lasa si mie unul. Ar insemna sa nu imi mai mut copiii care abia s-au integrat la Miercurea Ciuc (eu cu ei ne-am mutat acolo de jumatate de an) si sa nu ii despart iar de tatal lor care va trebui sa ramana in continuare acolo pt inca cel putin 2 ani (este judecator, sesiunea nov.2011). Multumesc mult
Eu sant pe 28 -lista inm (27 pe acest site) si din partea mea poti fi linistita , nu voi opta pentru Odorheiu S. Daca cei care urmeaza nu il vor alege , sper sa ajunga la tine ca e aproape de Miercurea Ciuc... :-) .Iti doresc succes!