avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate mady_geo86

Activitate mady_geo86

In anul 2005 tatal meu a facut un credit ipotecar pentru a-si cumpara un apartament cu 2 camere, care bineinteles avea si o asigurare de viata. Din pacate anul trecut a fost diagnosticat cu cancer si in Aprilie a decedat. Noi copii, parintii fiind divortati, am depus dosarul de daune la BCR Asigurari iar dupa o luna am aflat, sunand la asigurarile din bucuresti, la departamentul daune, ca dosarul a fost respins, pentru ca prima de asigurare nu a mai fost platita din 2007. Ca sa ma asigur am intrebat: " de catre cine nu a mai fost platita" si mi s-a raspuns: " de catre banca". Aceasta confirmare m-a dus cu gandul ca plata asigurarii era atasata de rata creditului, si ca este o eroare a bancii pentru care trebuie sa raspunda. De anul trecut si pana acum am tot insistat la banca sa ni se dea un raspuns la aceasta situatie si de fiecare data ne amanau, ca sunt multe dosare de analizat si sa nu mai insistam ca ne vor suna cei din Bucuresti. Noi nu cunoastem situatia reala, adica ce fel de asigurare a facut tata la acest credit ipotecar, am aflat ca in 2005 se faceau asigurari de viata gratuite, dar in actele care au ajuns la noi copii sunt decat 3 polite roz de asigurare platite de tata pentru 2005,2006 si 2007. In contract scrie ca despagubirile sunt cesionate in favoarea banci si mi-e teama ca o sa ne trezim ca pierdem apartamentul. In luna Mai se face un an de cand nu au fost platite ratele, pentru ca ne asteptam ca cei de la asigurari sa plateasca restul de credit.
In situatia data cum este cel mai bine sa procedam?
Imi pare rau ca m-am desfasurat in explicatii, de disperare dau importanta fiecarui detaliu.
In acest moment nu ne permitem sa apelam la consultanta unui avocat si o prietena mi-a recomandat acest site.
Multumiri anticipate!