avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate aiavorschi

Activitate aiavorschi

Cum ne putem loga pe site-ul apia in 2013? Am un nume de utilizator si o parola de anul trecut (am inteles ca nu mai este valabila anul acesta). Nu ma pot loga imi apare mesajul ca parola sau numele de utilizator sunt incorecte.
Am incercat si cu cnp-ul pe post de parola si tot nu ma pot loga (acest sfat era dat pe site-ul apia).
Cum putem face rost de parola valabila pentru acest an? Mentionez ca persoana care detine acel id nu are adresa de e-mail pentru a i se putea transmite acolo o noua parola.
Sau nu mai avem dreptul de a ne loga?
Sa presupunem ca avem in desfasurare o licitatie deschisa, online, criteriul de atribuire este "pretul cel mai scazut", iar mai multi operatori economici ofera acelasi pret. Pentru departajare ofertantilor de pe primul loc li se va solicita depunerea de noi oferte de pret. Aceasta inseamna ca trebuie sa avem bifat cu da la intrebarea "Se va organiza o licitatie electronica?", sau se poate sa cerem noi oferte de pret fara a organizarea unei licitatii electronice?
Daca in urma unei achizitii in SEAP operatorii economici ofera acelasi pret, cum se procedeaza in continuare pentru stabilirea castigatorului? Se realizeaza o reofertare pentru operatorii economici ce ofera acelasi pret? Cum se face aceasta in SEAP, propriu-zis?