Bună seara. Calcularea concediului medical se face din salariul brut sau din cel net?
Dacă în lege spune ca el se calculează din brut și noua ne au oprit din net ne mai putem recupera banii.?
In ce anume consta expertiza si ce acte trebuie sa am la dispozitie si mai ales cine face astfel de expertize .Problema este ca ei nu imi mai pot face mie terenul sa fie la fel pentru ca eu aveam o gradina cu vie si multi pomi fructiferi .Este cumva nevoie sa merg la primarie sa scot vreun act?
Sau daca ma puteti ajuta dvs cum pot lua legatura
In promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare nu se specifica faptul ca ei ar avea dreptul sa faca modificari terenului pana ce nu se finalizeaza vanzarea care ar fi trebuit sa aiba loc pana la data de 1.martie 2013. As vrea sa stiu cum procedez acum si ce anume ar trebui sa fac ca sa ii actionez in instanta daca am castig de cauza in conditiile in care ei si-au construit ce au dorit pe acel teren dar nu au acte de proprietate pe el.
=D>Buna ziua,am si eu o nelamurire.Am un teren intraviran care am vrut sa il vand .Problema este ca ,cumparatorii terenului au defrisat tot ce era pe loc(vie pomi fructiferi,gard,toaleta .Problema este ca ei acum nu mai doresc sa cumpere terenul iar eu am ramas cu terenul facut praf.Doresc sa stiu daca exista vreo posibilitate sa le pot cere daune morale si financiare pentru ce mi-au facut ,si daca exista vreo acoperire legala.Multumesc mult.Astept raspuns urgent daca se poate.