Buna ziua .
Cei de la primarie nu au putut sa-i ofere tatalui meu informatia cine are rol pe acel pamant .
Deci ? cine este propietar pe acel pamant ? De la primarie il intreaba pe tatal meu , nu mi se pare un lucru normal , ei ar trebui sa aiba aceasta informatie .
Am citit despre uzucapiune si cred ca se incadreaza pentru ca au trecut peste 30 de ani .
Am citit undeva ca daca nu e trecut pe rol la cineva atunci trebuie chemata primaria in instanta.
Buna ziua.
Tatal meu doreste sa faca taxa de succesiune pe casa parinteasca impreuna cu fratii sai si acum umbla dupa acte. Acum a aflat ca parintii sai (care sunt decedati) cand au cumparat aceasta casa de la vecinul lor acum multi ani ( 30 cred ) au facut acte doar pe casa si pe pamantul de sub casa nu si pe pamantul care reprezinta curtea casei.
De la primarie nu i-au fost adate acte decat pentru casa.
Mentionez ca tatal meu locuieste in aceasta casa de multi ani si el a platit toate taxele catre stat in ceea ce priveste aceasta casa si pamantul aferent .
In aceasta taxa de succesiune fratii nu au pretentii.
Cum poate tatal meu sa dovedeasca faptul ca acest pamant este propietatea sa(a parintilor sai care l-au cumparat) daca nu are acte de la primarie si de acololo i s-a dat raspunsul sec "asa se faceau actele atunci doar pe casa nu si pe pamant."
De primul propietar nu stie nimeni nimic pentru ca au trecut multi ani de atunci si acesta nu este din aceeasi localitate probabil ca este mort deja .