avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate iulianasara

Activitate iulianasara

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
eu zic să aveţi răbdare,dacă se va organiza în mai se va afişa pe site sng.sunt doar zvonuri că se va organiza în mai.eu am vrut să vă ajut
cât despre noul cod de proc.penală luaţi în calcul că cei de la sng vor da examenele finale din noul cod(actualul)
in martie ?
examenul la SNG se va organiza in luna mai.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
imi recomanda cineva o agentie imobiliara in Bucuresti?nr. de telefon ..
Din zona Bistrita-Cluj-Zalau-Mures -Maramures nu e nimeni?caut colega de apartament.Astept mesaje.
oricum cred ca nu se vor admite multe contestatii ,avand in vedere ca lucrarile au trecut prin doua maini la fiecare materie
eu la organizare am luat 9,63 si nu am gresit nimic si nu inteleg calculul notei,am scris o atributie in plus,poate au depunctat exprimarea.Oare ma pot considera intrata cu 8,91?
9iustitia a scris:

rares03 a scris:

cu 7.60 oare am vreo sansa?

E imposibil de stiut acum.Nu stim nici daca nota asta ramane in picioare dupa corectare....nici care sunt notele obtinute de ceilalti....

pe data de 11 vom vedea negru pe alb care sunt cei 120 ..notele estimate de noi nu sunt 100% sigure
pentru mine subiectele au fost destul de clare ,cu mici exceptii,dar sper sa ma aflu printre cei 120.Dupa calculele mele as luam un 8.76,depinde cum vor aprecia raspunsurile.Tot ce e de facut e sa ne pastram calmul si sa fim optimisti.Eu ma bucur ca am scapat de examen ,iar daca nu o fi sa intru mai incerc si in 2014.Fiti optimisti!
kinder2 a scris:

kinder2 a scris:

Buna! Si eu ma numar printre cei care au luat parte la acest examen!
Sunt foarte dezamagita de modul in care s-a desfasurat si organizat!
Am fost intr-o sala de la etajul 2, Universitatea Titu Maiorescu!
In momentul cand am predat lucrarea, am realizat ca nu au fost sigilate, mai exact coltul din dreapta sus! Mai mult de jumatate predasera si nu am vrut sa sesizez. Lucrarile au stat oricum pe catedra iar noi am fost ocupati cu scrisul! In concluzie, nu mi s-ar fi parut corect sa semnez vre-un proces verbal si sa asist personal la sigilare in lipsa celorlati! Din ce stiu eu, la un examen national se sigileaza coltul din dreapta si se aplica o stampila de control, daca nu ma insel! In plus, cred ca subiectele ar trebui dictate sau cel putin predat formularul si mai apoi verificat prin citire de catre un reprezentant al comisiei si urmarit de noi. Asta pentru a fi siguri ca nu este o greseala din scriere sau din imprimare si capsare si ca toate paginile sunt in regula. Voi ce credeti?

[e primul examen la care nu imi lipesc eu cu manuta mea coltul si nu se aplica stampila de control.Eu am fost la D.Cantemir