avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_Catalin_Puscasu

Activitate Andrei_Catalin_Puscasu

Răspuns la discuția Admitere INM 2016
Salutare!

Am vorbit cu un prieten care a intrat anul asta si a invatat dupa Streteanu si Mitrache. :) Vad ca lumea a inceput sa fuga de Udroiu ... si eu trebuie sa-mi cumpar cartile si nu stiu pe ce variante sa merg.

Momentan ma la indemana Procedura Penala - Bogdan Micu (a fost prima carte completa pe noul cod de procedura aparuta) si Penal - Tudorel Toader (comentariu pe articole).

Ce recomandati pe Procedura penala?
Iti recomand sa te duci la biblioteca, sa o rasfoiesti si sa vezi ce limbaj ti se pare mai adecvat si pe care ti-l poti insusi. :)
Alida_W a scris:

Nu aduce anul ce aduce ceasul. Admisul pe locul 1 dupa proba juridica-nu-i voi da nume, se discuta pe acest forum despre situatii si nu despe oameni- a fost respins la proba interviului. Nota fiind mica.Ma intreb cum e sa obtii 90 puncte si sa pici interviul? A ajuns atat de greu de surmontat aceasta proba? Folosesc acest cuvant pentru ca e la fel ca o ascensiune pe Everest trecerea acestui interviu.Oare de ce?

In legatura cu acest delicat subiect am cateva lucruri de adaugat. O particularitate a acestui candidat este ca are profesia de politist. Si am auzit ca aceasta comisie are o problema cu unii candidati politisti. E doar un lucru pe care l-am auzit, nu il iau ca atare, nu pun la indoiala obiectivismul comisiei, poate e doar o coincidenta, dar e un lucru de luat in seama. Daca ar fi reala aceasta inversunare a comisiei in legatura cu politistii, care au deja habar despre "strada", ar fi pacat.
Salutare!Ma inscriu si eu in cursa de admitere pentru INM 2016. :) Pare cam tarziu, dar niciodata nu e prea tarziu :)