avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate leonardo72

Activitate leonardo72

ynocentta a scris:

Este dificil inclusiv pentru expert tehnic sa se poata pronunta fara echivoc asupra situatiei mentionate
Expertul tehnic eventual poate emite concluzii privitor la situatia tehnica a autoturismului la momentul efectuarii expertizei,montarea de componente putand avea loc atat in reprezentanta dar si la unitate alta decat reprezentanta ,varianta in care se pot prezenta documentele justificative numai cele emise de reprezentanta
Asupra motivelor care determina comportamentul descris de dvs,pot fi invocate atat deficiente de productie ale produsului,manevre tehnice de montare,sau alti factori asupra carora numai un expert tehnic se poate pronunta

multumesc pt raspuns, poate nu am fost suficient de clar, imi cer scuze;
ma intereseaza de fapt daca ambii rulmenti au aceeasi vechime sau nu, respectiv daca intr-adevar cel de pe partea stanga a fost inlocuit cu unul nou sau e cel original din fabrica;
exista posibilitatea ca inlocuirea sa fi fost facuta doar scriptic, nu si faptic, iar in acest caz e destul de grava situatia, ar putea fi vorba de o inselaciune
buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca e posibil sa se stabileasca cu certitudine daca pe un autoturism a fost sau nu montat un rulment nou la roata din stanga spate;
fac urmatoarele precizari:
- rulmentul de pe partea dreapta, original din fabricatie, are o vechime de 4 ani si 7 luni, 47.000km parcursi si e in perfecta stare de functionare ;
- rulmentul de pe partea stanga , conform unui deviz de reparatii a fost inlocuit la reprezentanta, in termenul de garantie al autoturismului, cu unul nou original de la producatorul autoturismului, in concluzie ar trebui sa aiba o vechime de 1 an si 7 luni si 17.000km parcursi; acesta este defect, in sensul ca opune rezistenta la rotire si produce un zgomot anormal (pocnituri);
- autoturismul a fost achizitionat nou, in august 2008 de la reprezentanta si are caiet service cu evidenta lucrarilor de reparatie si intretinere la zi.

va multumesc si va doresc o zi buna
imi cer scuze daca din eroare am postat in alta sectiune