astazi eram in Valenii de Munte judetul Prahova ... si am fost oprit de catre un echipaj stationat pe un drum secundar in orasul respectiv ... nu cred ca aveam mai mult de 100 de metri fata de locul in care deplasasem masina ...am fost oprit. primul fapt reprosat e ca nu aveam centura de siguranta faptul ca nu imi pusesm centura de siguranta cu toate ca nu cred ca am parcurs drumul cu mai mult de 20 de km la ora ...plus ca facusem doua viraje la dreapta amadoua in aproximativ 20-30 de km la ora plu o portiune printr`o parcare super aglomerata la capatul careia am fost oprit ... apoi dupa ce am fost oprit de catre agentul respectiv am fost chestionat de catre agent ca daca am trusa sanitara, extinctor, triunghi reflectorizant ...apoi au dorit sa imi ridice talonul (neavand pt ce sa imi dea amenda) pt ca aveam 2 pete de rugina pe masina ...mentionez ca am o dacie cu itp facut in perfecta stare de functionare si care arata si bine ... in afara celor 2 pete de rugina de care am mentionat anterior.... in final am fost sanctionat ca nu aveam centura si ca aveam numarul stramb (sau indoit) de la masina (acesta fiind stramb-indoit de la o intamplare care cred ca dateaza de acum 4-5 ani cand un vecin mi`a smuls numarul si mi l`a aruncat pe spatiul verde cum ca as fi parcat pe locul lui ...) si ca nu am putut prezenta dovada pt deteriorarea masinii ...dovada care nu mi`a fost ceruta (am raspuns ca o am doar ca nu stiu in momentul acela daca e in portofel sau e acasa ... nu mi`a fost ceruta).... in tot acest timp eu faceam pe mine...la propriu ...si am fost pus sa astept in interiorul masinii pana imi aduc ei procesul verbal cu toate ca doar la un singur metru era un bar in care puteam sa imi satisfac nevoile fiziologice .... mi se pare o lipsa de bun simt ... plus ca un singur "organ" contraventional a fost prezent (in tot acest timp celalalt membru al echipajului era ocupat cu scrierea proceselor verbale sau cu oprirea masinilor ce treceaua prin zona respectiva... nu stiu daca a trecut vreo masina in 20-25 de minute fara sa fie oprita).... cum pot contesta amenda si de asemenea cum pot sesiza DNA pt abuz in serviciu sau ce mai trebuie ca sa mai scapam si noi de creaturile astea spagarnice care isi iau bonus la salariu pe banul contribualului care il plateste .... VREAU SA FIU RESPECTAT SI SA FIU AMENDAT PE DREPT NU SA PUN BANI ALTUIA IN BUZUNAR FARA SA MERITE ACEST LUCRU.... VREAU DREPTATE IN SI DE LA INSTITUTIILE STATULUI CARE AR TREBUII SA MA AJUTE NU SA FACA BANI LA BUGETUL LOCAL PRIN AMENZI DE CIRCULATIE...VREAU DREPTATE