multumesc ptr raspunsuri !sa stiti ca uneori nici noaptea nu pot sa dorm din cauza asta!e drept ca sunt datoriile mele care ar fi trebuit sa le achit sa nu ajung in situatia asta,dar din varii motive s-a ajuns aici !plicuri am mai primit dar nu sunt pe baza de semnatura (recomnadate,citatii s.a.m.d.)care sa necesite o confirmare de primire!!astept agentul de recuperari maine!basta ma roaga in mesaj sa il contactez sa il anunt intre ce ore o sa fiu la domiciliu!
[Editat - va rugam NU mai scrieti nume de persoane fizice sau juridice in mesajele dvs.]
ce pot pati daca am fost anuntata printr-un mesaj ca voi fi vizitata de un agent de executare de la celebra firma ?am o datorie veche de 8 ani la banca de 1100 lei iar sotul meu a avut o decoperire de card acum 11 ani la alta banca.Am fost amenintata de n-spe mii de ori ,mi s-a oferit si reduceri peste reduceri ,mi s-au lipit si autocolante pe usa de la intrare,au fost sunati si vecinii si la servici am fost sunata de nenumarate ori!
[editat de moderator-Nu mai mentionati numele persoanelor juridice in mesajele dvs, multumesc]