avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate LucianAndrei

Activitate LucianAndrei

Tocmai in temeiul 3.2.3 imi bazam afirmatia. Avand in vedere faptul ca domnul avocat a asistat la efectuarea partajului dintre parti in cazul divortului , avea habar despre ce este vorba, iar cand am afirmat ca dansul a fost avocatul de divort al debitoarei dansul a avut o reactie cel putin ciudata prin faptul ca s-a pierdul cu firea. Vorbesc din punctul de vedere al unui necunoscator in domeniu, iar in urma unor consultari cu un avocat, acesta mi-a spus ca as fi indreptatit sa formulez o sesizare catre barou. Astept in continuare pareri. Multumesc.
As dori sa stiu va rog in termeni reali, in ce masura poate fi tras un avocat la raspundere pentru incalcarea codului deontologic, mai exact in cazul unui conflict de interese. Se da situatia " ipotetica " in care un avocat reprezinta un client X intr-un proces de divort, iar peste cativa ani acelasi avocat reprezinta un client Y impotriva clientului X, intr-un caz de executare silita in care clientul X este debitor. Faptul ca acelasi avocat a reprezentat un actual client inpotriva unui fost client intr-un caz de executare agraveaza in orice fel situatia? Si daca da, isi are rostul redactarea unei sesizari catre barou? Multumesc.