Buna seara,vreau sa va intreb si eu in legatura cu pensia alimentara,locuiesc in Spania ,nu am munca ,fosta sotie m-a dat in judecata in Romania pt .marirea pensiei alimentare si eu cum nu am avut bani nu m-am putut prezenta la proces,am pus un avocat dar nu m-a reprezentat cum trebuie.Am trimis acasa o declaratie pe proria raspundere semnata si stampilata de Notariatul din Madrid cu stampila de la Haga ca nu am nici un venit.Dar completul de judecata nu a luat in seama aceasta declaratie si a crezut-o pe cuvint pe fosta sotie fara nici un act doveditor ca eu as avea aici salariul peste 1000 de euro.Verdictul procesului a fost dat de judecatori ,precum statul spaniol are obligatia sa-mi dea mie loc de munca pt.ca locuiesc aici,ceea ce nu fac nici pentru cetatenii spanioli.Mi-au fixat pensia alimentara 150 de euro pe luna (proportional cu salariul minim pe economie din Spania).Tin sa mentionez ca eu am platit si platesc lunar 50 de euro pensia alimentara.Fosta sotie ma ameninta continuu ca o sa fac puscarie neplatind suma care mi-a fixat-o judecatorii.Eu vreau sa va intreb:cum se poate da o hotarire judecatoreasca irevocabila si definitiva fara nici o dovada?si ce pot face eu daca eu nu am munca?de unde sa platesc atitia bani.Va rog din tot sufletul sa-mi dati un sfat.