avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate tanasestefan23

Activitate tanasestefan23

Buna ziua.Dati-mi voie sa va explic cum s-a intamplat.Acum doua veri,circulam cu masina pe un drum public,la iesirea din orasul in care locuiesc.Undeva la 3-400 de metri distanta fata de mine era un tractor pe care am vrut sa il depasesc.M-am angajat regulamentar in depasirea acestuia si in acelasi timp,tractorul s-a angajat in depasirea unei autoutilitare care era stationata pe marginea drumului.Evident,am incercat sa evit impactul cu tractorul dar nu am reusit si am intrat in el,acesta proiectandu-se in utilitara stationata.In urma cercetarii politistilor m-au scos vinovat,dar nu asta mai conteaza acum.In masina mea mai erau doua persoane iar una dintre ele si-a fracturat mana.Dupa doi ani imi vine acasa o hartie de la spitalul in care acesta a fost internat si si-a facut operatia pentru bart.Precizez ca la politie acesta a dat o declaratie in care sustinea ca nu are nicio pretentie din partea mea.Ce este de facut in situatia aceasta???
Asigurarea mea a achitat daunele tractorului si autoutilitarei in care s-a proptit tractorul,iar eu mi-am facut masina pe asigurarea casco.
Cine ar trebui sa achite daunele catre spital ?? Eu,asigurarea obligatorie a masinii,asigurarea casco, sau cel accidentat???
Precizez din nou ca cel cu mana rupta si-a achitat operatiile si tratamentele catre spital.
Multumesc anticipat,o zi placuta va doresc.