Pentru toti cei care aveti hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de inmatriculare fara taxa,eu am fost azi la politie cu o hotararea si am inmatriculat o masina,fara nici o problema,e vb de legea veche,nu avem treaba cu timbru,sau alta lege care s-o mai da.asa ca nu va mai faceti probleme.Nu mai va luati dupa tot felul de zvonuri date de niste frustrati,sau incompetenti.Bafta.
de unde ati primit acest raspuns?sunteti sigur ca este asa?sunt atatia oameni care au hotarari sau care au procese pe rol,stau cu masinile pe dreapta de atata timp,ar fi ceva foarte aiurea si total nelegal sa ai hotarare data inainte de 15 martie si sa nu mai poti inmatricula datorita faptului ca guvernul a schimbat titlul taxei,ca in fond tot aia e.
omule tu esti usl-ist?statul a decis ca el sa isi inmatriculeze masina fara taxa,la data aia de acum 6 luni ,1 an sau 2 luni cand a bagat actiunea.ca a asteptat atata timp termenu,sau ca a mai asteptat inca 2 luni sa se redacteze hotararea,nu e vina lui.are hotarare definitiva si irevocapila,data de o institutie a statului.
Ordonanta spune clar ca platesti timbru cu ocazia transcrierii(adica cand o vinzi tu),daca ea a fost inmatriculata anterior fara taxa.
mda.Deci pe intelesul nostru nu se mai poate,sau...?ca banuiesc ca sunt sute de cazuri care au hotarari definitive si irevocabile,date si datorita timpilor de redactare,si a sitemului nostru judiciar lent,inca nu au putut inmatricula pana la 15 martie.
Va salut.Ce ati mai rezolvat cu inmatricularea masinii?Am avut si eu aceeasi situatie,si nu am putut sa o inmatriculez pana acum?Se mai poate sau nu?
Va multumesc.