avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate elenastan1019

Activitate elenastan1019

Imi puteti explica cum se face decontul in cazul programelor cu finantare de la bugetul de stat 2013 ? Din ce am citit am inteles exista 2 posibilitati: 1) se realizeaza cheltuielile eligibile din bani proprii dupa care se depune un dosar cu factura si minim 3 oferte din partea furnizorilor ,banii urmand a fi virati in contul beneficiarului 2) se cauta furnizori care accepta plata la termen , se face factura si se depune la dosar impreuna cu cele 3 oferte,motivand alegerea facuta,urmand ca banii sa fie virati in contul furnizorului . Din ce am mai auzit am inteles ca banii se vireaza in cont in aproximativ o luna de la depunderea dosarului de decont ,este adevarat ? Va multumesc !
Răspuns la discuția Fonduri nerambursabile 2013
Informarea, este primul pas pentru a accesa aceste fonduri..."crede si nu cerceta" nu este deviza mea ! :)
Răspuns la discuția Fonduri nerambursabile 2013
Sa inteleg ca nu am nici o sansa sa prind aceste fonduri?
Răspuns la discuția Fonduri nerambursabile 2013
va multumesc pt rapsuns. totusi, imi puteti recomanda o firma care sa ma ajute cu elaborarea proiectului. as prefera sa lucrez cu oamenii care stiu ce fac si au experienta pt a facilita lucrurile.
Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi spuneti daca ma pot incadra pentru a obtine fonduri? Va multumesc !