Imi puteti explica cum se face decontul in cazul programelor cu finantare de la bugetul de stat 2013 ? Din ce am citit am inteles exista 2 posibilitati: 1) se realizeaza cheltuielile eligibile din bani proprii dupa care se depune un dosar cu factura si minim 3 oferte din partea furnizorilor ,banii urmand a fi virati in contul beneficiarului 2) se cauta furnizori care accepta plata la termen , se face factura si se depune la dosar impreuna cu cele 3 oferte,motivand alegerea facuta,urmand ca banii sa fie virati in contul furnizorului . Din ce am mai auzit am inteles ca banii se vireaza in cont in aproximativ o luna de la depunderea dosarului de decont ,este adevarat ? Va multumesc !
va multumesc pt rapsuns. totusi, imi puteti recomanda o firma care sa ma ajute cu elaborarea proiectului. as prefera sa lucrez cu oamenii care stiu ce fac si au experienta pt a facilita lucrurile.
Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi spuneti daca ma pot incadra pentru a obtine fonduri? Va multumesc !