vreau sa va multumesc pentru sfaturile si indrumarile pe care ni le-ati dat pana acum .ne-au fost de mare ajutor
am fost luni la banca si le-am spus ce am aflat si de la dvs.
acestia au fost de acord sa ne acorde creditul de ipoteca si fara giranti ,ne-au intrebat daca am fi de acord sa mergem la un alt notar pt ca la cal care am fost noi a facut greseli prea mari ce i-a incurcat pe ei sa ne acorde creditul(ne-a pus sa facem niste acte care au fost inutile, gresit redactate si care nu isi aveau locul in dosarul nostru...)
au luat legatura cu executorul si am fost toti la acesta la birou pentru ai explica situatia si pentru a ne da o hartie pentru la banca in urma careia noi vom face viramentul si o asigurare verbala din partea lui ca nu se vor face demersuri pentru instrainarea imobilului (lucru ce ar duce la incurcarea bancii in a ne mai acorda creditul
cei de la banca i-au spus executorului ca daca nu vor intampina alte probleme(ca cele mentionata mai sus)in 2 saptamani banii vor fi in contul dat de acesta
acum vom astepta si ne rugam ca totul sa decurga cat mai bine si repede
P.S.mai am totusi o nelemurire.daca in decizia finala a sentintei de partaj sulta ce mama trb sa i-o dea tatalui este de exact 37.850 lei ,de ce in somatai trimisa de executor trb sa ii achitam tatalui suma exacta de 41.485 (onorariul executorului nu este inclus in acesta suma ci este separat si stiu si intelec de ce trb sa o achitam)(nelemurirea mea este lagata de banii care trb sa-i dam tatalui daca rezultatul de la proces a fost de 50.50 si fiecare parte sa isi achite propriile cheltuieli de judecata????????????????
IMI CER SCUZE CA SUNT ATAT DE INSISTENTA SI CER ASA MULTE DETALII, DAR CUM NU AM PUTUT FI LAMURITA NICI DE AVOCATA PE CARE AM AVUT-O(care ne-a spus sa nu facem recurs ca nu are rost) NICI DE NORATA(care atunci cand i-am arata somatia ne-a spus "si acum ce vreti sa va fac?") MA INDREPT LA DVS PENTRU ELE CA MI-ATI FOST DE MAI MULT AJUTOR IN CATEVA RANDURI CA LE-ATI SCRIS DECAT IN ORELE CE LE-AM PETRECUT CU ACESTEA
va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat
vreau sa ve mentionez ca citatia spune cam asa <<va somam ca in termen de 24 de ore de la primirea sau lasarea la domiciliul dvs a prezentei somatii,potrivit dispozitiilor art.387 cod procedura civila sa achitati creditorului.....suma de xxxx reprezentanddebitavansonorariu executare si taxe judiciare de timbru,iar executorilor judecatoresti sa achitati suma de xxxx cu titlu de diferenta onorariu executare,taxe postale si cheltuieli executare,conformprocesului-verbal incheiat in baza art 317(7)al.4 cod.pr.civ.urmand sa prezentati dovada platii la biroul executorilor judecatoresti intre orele...... in vederea incheierii dosarului de executare.
in caz de neconformitate vom proceda la executarea silita chiar si inlipsa dvs. de la domiciliu cu ajutorul organeleo de politie
noi ne-am imprumutat cam de 5000lei de la rude si cunoscuti pentru schimbarea de acte onorarii notar achitari de fel si fel de taxe cred ca sunt su mai multi de atat daca stau sa adun in momentul asta chitantele ,noi momentan nu mai avem solutii ultima solutie era creditul
sa mai mergem si la alta banca de acum este prea tarziu pt ca sotului i-a scazut salariul in acte incepend cu aceasta luna nu vom mai primi de la banca nici 3000 cu imprumut
din motiv de disperare am si apelat la dvs
[cand aveti de completat un mesaj, folositi functia editeaza, multumesc]
avocata pe care am avut-o de ce nu ne-a spus nimic despre acest lucru??????????
nu ne-a spus nimic nici de achitarea taxelor da anaf si cand ne-am dus am platit 200 lei in plus...........
nici de inscriile acelea in cartea funciara si cand ne-am lovit de acesta problema la banca avocata ne-a spus sa facem abstractie de acest lucru sa le spunem la cei de la banca sa omita acest amanunt?????????????????
nu am facut o facultate de drept dar in mintea mea multe lucruri nu se leaga cum trebuie in ceea ce priveste lucrurile acestea
in decizia de partaj nu este trecuta nici un termen pentru achitarea sulte dar ma gandesc nu ar trebui sa fie de un minim de 3 luni dupa care daca noi nu reuseam sa-i dam banii sa apeleze la un executor?
nu este vorba de 1000lei
inca ceva ni s-a mai spus ca somatia trb inmanata personal sub semnatura nu lasata in posta ca se poate fura rupe ...........si sa nu o primim si sa ne trezim la usa ca suntem evacuati??????
da apartamentul apartine acum mamei si este notata sulta in cartea funciara
prima data am vrut sa facem prin prima casa datorita dabanzii mai mici si nu ne-a fos acordat pe motiv ca firma la care lucreaza sotul are sediul in caracal noi fiind din galati
vreau sa mentionez ca dosarul a durat cam o luna pana s-au adunat toate actele iar doamna de la banca nu ne-a spus nimic in legatura cu sediul firmei unde lucreaza sotul iar dupa ce a fost trimic dosarul la fondul de garantare dupa 3 zile a venit cu acest raspuns.dupa mine cred ca ne puteau spune ceva de la inceput sa putem sa mergem la alte banci ca nu toate au aceeasi [politica
ni s-a propus credit de ipoteca dar sa aducem un girant si a vrut nimeni sa se baga in asa ceva
art.387 cod procedura civila
incuviintarea de executare silita a fost inregistrata in data de 30.01.2013(
din2001 decand s-au separat el nu a mai vb nici cu mama dar nici cu mineam incercat sa-l sun sa vb cu el dar imi vb pe un ton stridend sau spunea ca nu stie cu cine vb la telefon si imchidea
din ce am vb cu avocata ce a reprezentat-o pe mama (ea la inceput a crezut ca se poate intelege cu el si din ce avb cu avocata lui au ales sa mearga pe varianta 50 50 )aacest lucru eu l-am aflat atunci cand s-a facut iscrierea pentru executare silita (adica in februarie)
sunt de parere ca aceasta avocata mai mult ne-a facut rau decat bine
si mulkte alte lucruri de care ne-am lovit pe parcurs
ca sa numai spun ca TATA(?) stia de faptul canoi facem demersul pentru credit dar tot afacut ce a facut cred ca mai mult din razbunare atat pe mama cat si pe mine
buna ziua .am o mare problema si as dori sa ma ajutati daca se poate va rog.acum 3ani parintii mei au divortat cu acte (ei sunt despartiti din 2001)dupa divort tata a cerut si partaj 50.50 mama a cerut 75%(ei)25%(LUI).procesul s-a incheiat in decembrie2012 mama urmand sa-i achite lui sulta in valoare de 50%(38.500 lei).dupa proces eu(mama nu este in tara)am apucat drumul bancilor pt credit. am fost opriti pt ca nu se mai acordau credite (fond de credit inchis pe 2012) la jumatatea lui ianuarie anul acesta am luat-o de la capat am avut multe piedici (schimbari de nume inscrieri in cartea funciara extrasuri din cartea funciara expirari de adeverinte salariala ...)pe la jumatalea lui februarie tata a apelat la un executor judecatoresc si am primit somatie in posta (pe 7 martie) care ne cere achitarea sultei plus partea lui de bani in 24H noi asteptam raspuns de la banca privind creditul raspunsul a venit pe 14 ca nu ne este acordat creditrul de prima casa (eu-fiica si sotul meu facem credit sa cumparam partea lui)banca ne-a propus varianta ipotecarii dar sa aducem si un girant(nu vrea nimeni sa se implice) varog sa ma sfatuiti sa ma ajutati ce fac de aici inainte.nu trebuia sa mai durece o perioada mai lunga pana la apelerea executorului sau .......nu ....numai stiu ce sa mai zic mentionez ca tata a cerut acum sa-i fie achitate si cheltuielile de judecata si tot tot tot in valoare de 42.500
ce ma fac am si un copil mic nu vrea sa ajung in strada AJUTATI-MA