am avut un proces cu un prieten cu doi indivizi pt lovire am castigat este definitiva si irevocabila,am angajat executor care ne-a luat banii de la inceput in noiembrie 2011,circa 1350 lei iar noi avem de recuperat 15000 lei,a facut formalitatile iar in iunie 2012 vine si ii pune sechestru pe anumite bunuri,cal,caruta,vaca,tv,calculator,etc in valoare de 4500 lei.se vine cu jandarmii ,ne duce si pe noi in curtea acestora(suntem obligati sa ne ducem sau nu ?)de va dati seama intr-o localitate rurala de 3500 de suflete ca cu ursu ,,:P,unde indivizii depun 1000 lei din care eu si colegul de suferinta luam 600 lei restul executorul,dupa care d-ul executor adoarme iar in urma unor sesizari scrise apare prin octombrie 2012 deasemenea cu jandarmii si ne pune sa aducem oameni sau noi doi in casa sin in curtea invizilor sa desfacem calculatorul,tv,calul,caruta,vaca,sifonerul si sa le luAM CHIPURILE IN CUSTODIE,daca noi i-am platit contravaloarea serviciilor ce dk fac eu cu vaca,calul ,caruta,etc eu vreau banii ,nu este executorul obligat sa le scoata la licitatie?intr-un final dupa mai multe ore indivizii mai dau 500 lei din care noi luam 250 lei iar restul executorul,se semneaza intre noi si indivizi o promisiune de plata ca pana la 15 martie 2013 sa ne dea 2500 lei ,dupa care trimestrial cate 2500 lei,dar a venit si 15 martie si tot nimic,va rog sa ne spuneti eventual lege,art ,ceva sa mergem mai departe,cum se procedeaza,s-ar putea ca executorul sa fie mana in mana cu el ,eu lucrez la primaria din comuna si executorul nu a cerut daca acestia detin bunuri ,mobile sau imobile pana la aceasta data,executorul isi onorariul si de la indivizi inaintea noastra si tot nu face nimic,nu este obligat sa ne aduca banii datorati,spuneti-mi unde sa scriu ca-l reclam si pe dumnealui ca altfel nu se mai poate,am inteles ca dupa 3 ani daca nu facem alta procedura de execuatre silite se dizolva si ramanem ca de la inceput,multumesc