buna ziua.
am un apartament impreuna cu sotia , pe numele la amindoi .
va rog sa-mi spune-ti daca finantele in urma raspunderii patrimoniale la insolventa societatii al carui asociat sint poate sa puna sechestru pe apartament .
va multumesc
buna ziua
doresc sa va mai intreb daca noua lege privind majorarea pedepselor v-a avea efect si in cazul meu tinind cont ca inca nu s-a deschis nici un fel de actiune impotriva mea si cum as putea sa ies ,, basma curata ,,
va multumesc
buna ziua
intr-adevar aveam de plata aceea suma catre bugetul de stat dar aveam de recuperat de la o societate srl o suma echivalenta cu datoria si aceasta societate a intrat in insolventa si nu am mai recuperat nimic.
in procesul verbal scris in timpul inspectiei fiscale am scris acest lucru si faptul ca am dorit achitarea debitelor , dar din cauza incasarilor slabe nu s-a mai putut achita .
in acest caz la ce trebuie sa ma astept , sau cum as putea sa scap mai usor tinind cont ca afacerea este inchisa si nu am de unde sa platesc .
va multumesc
buna ziua
am avut un control de la finante si m-i s-a gasit datorii de 40.000 ron , din care 12.000 stopaj la sursa
mentionez ca societatea intra in dizolvare si nu am fondurile necesare pt achitarea debitelor
ce m=i se poate intimpla din punct de vedere juridic si cum pot scapa fara sa mai achit aceste sume , intr-u-cit societatea a mers pe pierdere fara sa reusesc sa o redresez
va multumesc