Am o problema cu cei de la Banca in legatura cu o poprire pe salariu si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns daca este posibil.
Am un credit de nevoi personale pe care l-am tot refinantat si am ajuns undeva in jurul sumei de 10000 de euro.
Am avut niste probleme si nu am putut plati timp de 2 ani de zile nici o rata, si incepand de anul trecut din luna Mai mi-au pus poprire de 33.3% pe salariu.
Am fost la Banca , acolo unde mi-au trimis dosarul pentru executare si am incercat sa vorbesc cu ei in sensul unei negocieri, la inceput au fost de acord sa imi micsoreze poprirea la 650 Ron ( mai putin de 33.3% din salariu) dar dupa ce i-am sunat de la munca mi-au spus ca nu se mai poate.
Situatia in care sunt nu este una tocmai placuta pentru ca ma descurc foarte greu, si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate pentru a negocia acest procent.
Poprirea pe ultima luna a fost de 946 Ron.
Exista vreo sansa ca acest procent sa se negocieze la un procent mai mic de 25% ?
Au spus ca poprirea nu vor sa o ridice pentru ca de unde stiu ei ca eu voi mai plati.
Am pus si problema cu demisia si ca nu vor avea de unde sa mai ia banii, dar au zis ca banca nu pierde niciodata si am considerat asta mai mult sau mai putin o amenintare.
Cu cine as putea sa merg sa vorbesc si ce as putea sa fac in acest sens ?