avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate OanaIos

Activitate OanaIos

Acum 3 luni am depus un dosar pentru obtinerea unei licente la Oficiul Jocurilor de Noroc. Dosarul cuprinde toate documentele listate pe website-ul instititiei. In aceste 3 luni, functionarii institutiei ne-au solicitat diverse alte documente pe care le-am si depus. Problema nostra este urmatoarea: fumctionarii solicita alte documente astfel: "daca aveti si alte acte, puteti sa le depuneti", refuzand cu desavarsire sa ne spuna daca este ceva lipsa sau incomplet la dosar, chiar jignindu-ne, sub pretextul ca nu ne duce capul si ca nu intelegem limba romana. Pana in acest moment am depus nenumarate solicitari si am trimis nenumarate e-mai-uri pe adresa celor care se ocupa de dosarul nostru, pentru a afla ce trebuie sa mai aducem pentru ca dosarul sa fie complet, numai ca toate acestea au ramas fara raspuns. Toata aceasta intarziere ne costa foarte multi bani si ne pune in pericol relatia cu asociatii nostri. Va rugam sa ne ajutati cu un sfat in ceea ce priveste abordarea legala pe care sa o avem cu functionarii publici ai ONJN. Ultimul mesaj pe care l-am trimis cu privire la statusul dosarului nostru a fost trimis acum doua saptamani si la care nu am primit niciun raspuns nici pana astazi. Exista posibilitatea de a depune o plangere impotriva celor care se ocupa de dosarul nostru, chiar daca nu stim numele acestora, deoarece refuza sa se recomande? Presedintele institutiei nu considera ca angajatii ne ignora dosarul si, prin urmare, nu putem obtine raspunsul la intrebarile noastre. In speranta ca ne puteti indruma, va multumim!
Buna ziua,
Sper sa ma puteti ajuta deoarece nu am gasit aceasta informatie nicaieri. Am optat pentru concediul de crestere a copilului pe o perioada de 1 an. In iulie se implineste anul si am realizat ca nu pot sa il las singur si sa ma intorc la serviciu. Am inteles ca este posibil sa imi prelungesc concediul pe o perioada de inca 1 an, fara plata. Este angajatorul obligat sa imi acorde acest concediu? Imi va pastra locul de munca? Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta. O zi buna!