avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate cochintele

Activitate cochintele

ma gandesc daca ar fi posibil sa inmatriculam masina pentru o perioada scurta 15-30 de zile pe numele unei persoane scutite de taxa de timbru si apoi sa o reinmatriculam pe numele propriu avand taxa platita. taxa fiind valabila 60 de zile! masina nu va fi la prima inmatriculare asa ca taxa de poluare ar trebui sa fie valabila!:thumbup:
cu o mica precizare! cei care au masinile inmatriculate nu mai platesc, pentru cei care au platit dar nu au inmatriculat masinile situatia se complica! banii au fost luati, dar taxa se echivaleaza numai pentru unii!
pot confirma cele scrise mai sus! azi am primit un raspuns oficial din partea celor de la finante: se restituie taxa de poluare si se plateste timbru de mediu. nu e pacaleala! singurii pacaliti sunt cetatenii romani care de altfel foarte docili ca niste cetateni europeni civilizati vor face aliniament la ghiseu pentru a plati toate taxele pe care guvernantii le-au inventat si le vor invenventa! bravos natiune!
mircea.stoica a scris:

Bun, si eu sunt de parare ca atata timp cat am platit taxa de mediu,chiar daca nu am reusit sa inmatriculez masina, ar fi lipsit de logica da mai fiu nevoit sa platesc diferenta calculata aplicand Timbrul de mediu. Dar la Inmatriculari "ei au alte legi" si spun ca trebuie sa prezent chitanta prin care am achitat Timbrul de mediu. Eu as vrea sa stiu care este procedura legala si cum pot fi combatuti cei de la Inmatriculari.

si eu sunt in situatia de a fi platit taxa de mediu fara sa pot inmatricula masina! nu este normal sa platesti pentru un serviciu si apoi sa ti se ceara o recalculare! odata ce banii au fost incasati nu este normal sa fie refuzata inscrierea masinii mai ales ca se specifica in lege ca toate masinile inscrise ce au platit o forma a taxei sunt scutite de timbrul de mediu. deci doar pentru ca masina este noua sau nu a mai fost inmatriculata in romania face ca taxa de mediuy sa nu fie valabila desi a fost incasata!