avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate magdalenarus

Activitate magdalenarus

Santem casatoriti de 22 de ani , in urma cu 15 ani sotul a mostenit o jumatate de casa , jumatate i-am despagubit noi pe unchii lui . Dupa un an am demolat casa fiind foarte veche reconstruind alte doua case pe acelasi teren , una construind-o cu bani primiti mostenire din partea mea. Dupa 4 ani am vandut casele am cumparat un alt teren ,am deschis o afacere de care m-am ocupat eu el construind o alta casa pe terenul cumparat . In trei ani am incheiat afacerea , am vandut casa si ne-am cumparat un apartament . Intre timp relatia cu sotul meu s-a deteriorat si cu banii ramasi din vanzarea casei sotul meu a cumparat un alt teren fara stirea mea pe numele mamei lui (am aflat ulterior ) . Am vandut si apartamentul deoarece nu aveam bani suficienti pentru a face alte constructii pe terenul cumparat , mai precis in ultimii 3 ani a construit si a vandut mai multe apartamente care sant pe numele mamei lui dar el a primit drept de administrare si semnatura (ceva de genul )
Ce drepturi am eu in caz de divort daca eu nu mai figurez pe nici un document al familiei ? Avem si un copil major .
Inca o intrebare as avea : daca cumpara un apartament fara ca eu sa fiu de fata la notar si fara sa semnez vreun act (cu stiinta mea) eu am aceleasi drepturi la apartament ?
Sper ca am explicat suficient de bine .
Va multumesc anticipat .