avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate hjcarmen

Activitate hjcarmen

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Presedintele nu face parte din comitet? Deci comitetul ar trebui sa aiba un numar par plus un presedinte?
Ei au fost 7 membrii cu tot cu presedinte, deci atunci cand a plecat un membru au ramas 6, cu tot cu presedinte

@ynocentta,
S-au facut anumite investitii care nu au fost hotarate in adunarea generala trecuta
Buna ziua, am o intrebare legata de membrii comitetului din asociatia noastra de proprietari. In noiembrie 2011 a fost ales un comitet format din 7 membrii, in luna mai 2012 un membru si-a dat demisia in scris, avand si numar de inregistrare.Mentionez ca nu a fost ales un nou membru Am avut adunare generala ieri, care nu s-a tinut, din lipsa de cvorum, dar eu am intrebat cum a functionat comitetul din mai 2012 si pana in prezent cu un numar de 6 membrii, raspunsul lor a fost ca nu au fost niciodata la sedintele de comitet 6 membrii pentru ca unul dintre ei nu a venit la nici o sedinta, deci au fost 5 membri la sedintele lunare. Mentionez ca cel de-al 6 membru nu si-a dat demisia in scris, deci ei legal au fost 6 membrii. Cum se poate ataca tot ceea ce au hotarat ei in timpul acesta cat au fost 6 membrii?
Va multumesc