Eu cred caci scoaterea unor noi locuri direct pe post nu va fi prea curand. Spun asta deoarece sunt cele 30 de instante si parchete ce urmeaza a se desfiinta, iar personalul auxiliar va trebui redistribuit acolo unde vor fi locuri libere. Cred ca locurile vacante din instantele si parchetele din tara se vor ocupa intai de catre personalul ce va ramane fara post. In al doilea rand, se apropie vacanta judecatoreasca. Concluzia: cred ca sunt mai multe sanse la toamna. ;) Pana atunci, spor la invatat! Si mult succes la admiterea SNG! :)
Bună! Oare ce se va întâmpla cu cele două posturi rămase libere la Iași? M-ar interesa, de asta întreb. Poate știe cineva pentru că nu am idee... Merci! :)
Multumesc mi-am dat seama dupa ce am intrebat.
As mai avea o intrebare legat de textul dat la Suceava....poti sa sari anumite cuvinte daca nu reusesti sa le tehnoredactezi corect si sa treci la alte cuvinte din cadrul textului?
Bună tuturor! Pentru cei interesați: s-au afișat rezultatele concursului din data de 8 aprilie 2013 de la Curtea de Apel Pitești. Felicitări celor admiși! :)
Bună! În cazul în care voi fi admisă la concursul de grefier cu studii medii, iar eu am studii juridice, după cât timp pot promova?? Știe cineva mai multe detalii despre acest aspect?? Sau este vreo procedură ca să mi-o însușesc?? Vă mulțumesc!!