avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate robert10

Activitate robert10

Răspuns la discuția abuz I T M ?
Din pacate nu e vorba de nici o eroare ,mi-au fost transmis scris etapele acestui program cu planificari de vizite pe intervale de timp.Iar vizitele dinaintea lunii aprilie nu se pun in calcul,acestea nefiind incluse in program.Va multumesc pentru precizari.
O zi buna va doresc!
Răspuns la discuția abuz I T M ?
Va multumesc pentru raspunsurile date .Singura persoana care ar fi putut sa le dea acceptul sint eu,avind imputernicire sa reprezint firma in Romania in relatiile cu toate institutiile statului.Nu am fost consultat daca vreau sau nu sa particip la acest proiect,pur si simplu mi-a fost adus la cunostinta faptul ca atare.Mentionez ca am fost tot timpul la punct cu masurile de SSM ,in 10 ani de activitate nu am luat nici o sanctiune de la nici o institutie a statului,dar acum efectiv ma simt haituit .Personal nu ma pot bucura ca o sa ma viziteze in fiecare luna ITM,noi sintem firma de productie,prin munca noastra aducem bani curati in tara ,ar trebui sa fim protejati nu sa se faca experimente pe noi.Proprietarul firmei este consternat de frecventa controalelor institutiilor statului din Romania,afirmind ca in UE este inadmisibil asa ceva .Probabil ca acesta este si unul din motivele pentru care strainii se feresc sa investeasca in Romania.
Va doresc o zi placuta !

Discuție abuz I T M ?
Buna ziua ,Reprezint o societate cu capital strain 100 %.In cursul acestui an am fost vizitati de I T M de 3 ori .La ultima vizita am fost instiintati ca I T M -ul a hotarit (fara acordul nostru) introducerea firmei intr-un'' program pilot,privind imbunatatirea starii de securitate in munca a inteprinderilor mici si mijlocii'' aducindu-ni-se la cunostinta ca urmeza inca 6 vizite de inspectie pina la sfirsitul acestui an.Ultima etapa a acestui program pilot va contine ''raport final asupra starii de SSM din unitatea dvs,precum si mediatizarea rezultatelor si promovarea exemplelor de buna practica''
Deci in decursul unui an calendaristic voi primi de 9 ori vizita inspectorilor I T M si in final voi fi mediatizat (de bine sau de rau ).
Intrebarea mea catre d-voastra este urmatorea :au voie cei de la ITM sa faca publice rezultatul monitorizarii firmei fara acordul meu scris?In felul acesta ei pot sa aduca prejudicii grave asupra imaginei firmei si chiar pierderea unor clienti si parteneri ai nostri din Europa.,lucru care s-ar solda inevitabil cu concedierea celor 100 de angajati ai firmei.
Cea de a doua intrebare este ,cit de legale sint aceste vizite ale inspectorilor de la ITM mai ales ca toate aceste controale sunt efectuate numai pe latura de SSM.
Personal cred ca sintem abuzati.Va multumesc si astept raspuns.