avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate Maiko18

Activitate Maiko18

Buna ziua! zilele trecute am vrut sa ma angajez la o firma de telefonie mobila, intr-un centru comercial. Am semnat contractul (vineri), am semnat contractul de garantie- deoarece trebuia sa primesc gestiunea magazinului si am mai semnat si un aviz tot pt gestiune, dar care am gasit pe internet ca ar ar fi trebuit sa fie trecuti si ceilalti colegi, avand in vedere ca am fi fost practic 2 gestionari (2 zile eu, 2 zile colegul- asa era programul). Avand in vedere ca nu erau camere de supraveghere in magazin, mi-am dat demisia, luni. Intrebarea este: avand in vedere ca nu am semnat nici un proces verbal de predare primire a obiectelor aflate in magazin, si nu s-a efectuat inventar, iar vineri si sambata cat am fost la munca, am fost pe tura colegilor pentru a-mi arata ce e de facut, deci nu singura, desi in C.I.M scrie ca imi incep activitatea de vineri (insa nu sunt sigura ca a fost inregistrat la ITM, pt ca asta urma sa se faca), pot fi trasa la raspundere pentru eventualele lipsuri din gestiune? Multumesc frumos!