avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate julius0040

Activitate julius0040

Discuție Credit BCR
buna ziua!cine ma poate ajuta cu un sfat?fosta mea sotie a luat in timpul casatoriei noastre un credit de la BCR la care eu sint coplatitor dar nu am acces la cont decat sa platesc sau sa cer situatia contului,rata nu s-a mai platit de cca 16 luni,pentru credit s-au depus un nr. de terenuri din care o parte au fost expropriate de cnadnr iar banii au fost virati intr-un cont la alta banca pe numele fostei sotii si la dispozitia BCR insa fosta sotie refuza sa deblocheze banii pentru a se plati restanta si pentru aajunge cu ipoteca la zi.am cerut bancii sa o oblige sa deblocheze contul dar BCR a zis ca nu o pot obliga,cum o pot obliga sa deblocheze contul,printr-un proces penal sau civil tinand cont ca sint coplatitor si ea urmareste ca banca sa-mi ia si casa in care stau,creditul e de 100000 euro luat in timpul casatoriei de amandoi dar casa este facuta de mine inainte de casatorie,va multumesc!!:sorry:
intradevar,la data la care am fost amendat,figuram in evidenta populatiei la circa respectiva cu adresa aceea numai datele de buletin nu erau corecte insa asta datorita politiei care nu a actualizat situatia mea,eu fiind inregistrat la serviciul evidenta pentru straini rezidenti in romania din anul 1997 ca cetatean german,faptul ca am fost amendat in lipsa iar procesul-verbal mi-a fost afisat nu in termen de 30 de zile ci 66 de zile si la o adresa la care eu nu la locuiam de 8 ani,iar ag. fiscala mi-a comunicat amenda de plata nu in 6 luni de la primirea amenzii ci la 2 ani nu inseamna ca acel proces verbal e nul?
buna ziua!am nevoie de un sfat !in data de 19.07 2011am fost amendat pentru injurii siexpresii jignitoare la adresa fostei soacre,intocmindu-se un proces-verbal in lipsa care mi-a fost comunicat prin afisare pe 29 .09 2011 la o adresa la care nu mai stau din 2004(la afisare a fost martora soacra mea) cu toate ca partea varamata cunostea adresa mea cea actuala,fiscul mi-a comunicat ca am sa platesc amenda in 2013 ,asa am aflat ca am fost amendat .Procesul -verbal contine erori de redactare(date de buletin false eu fiind cetatean german din 1997 si rezident in romania cu acte in regula inregistrat la evidenta populatiei)si datele unui martor si semnatura pe care acesta nu o recunoaste(am vb. cu el),de aceea nu am putut sa fac plingere in timp util impotriva procesului-verbal .Impotriva cui trebuie sa ma indrept eu acum,a politistului sau a fiscului pentru a anula procesul-verbal si amenda si ce sa cer de la instanta sau mai exista si alt mod de anulare?va multumesc anticipat:(