avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate Yoghi

Activitate Yoghi

Răspuns la discuția Modificare cod CAEN
Am intrebat contabila dar nu stie. Astept un raspuns atunci de la Camera de Comert, poate nu este nevoie de multe modificari. Cei de la Finante nu stiu nimic. Initial am crezut ca daca modific declaratia 010 se rezolva problema, dar am inteles ca agentiile imobiliare au regim special. Multumesc pentru informatii! O zi frumoasa va doresc!
Răspuns la discuția Modificare cod CAEN
In cazul in care nu schimb activitatea principala dar totusi infiintez magazinul online, pot sa vand diverse produse prin intermediul acestuia, fara sa mai fac alte modificari?
Buna ziua. Anul trecut am infiintat o societate cu activitate principala: Agentii imobiliare, cod CAEN 6831. In statut s-au trecut toate codurile CAEN posibile. Doresc sa renunt la aceasta activitate principala pentru ca treaba nu merge asa cum mi-am inchipuit si as dori sa am ca activitate principala: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, cod CAEN: 4791, deoarece intentionez sa imi deschid un magazin. Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in acest sens. Trebuie sa fac o cerere la Registrul Comertului pentru actualizarea obiectului de activitate conform cod CAEN 4791, trebuie sa precizez numai schimbarea activitatii principale si sa pastrez certificatul de inregistrare sau trebuie sa preschimb certificatul de inregistrare??? Astept cu interes un sfat bun. Multumesc!