multumesc dar acum ce ma pot face ca sunt uni care vrea sa ma dea in judecata pe treaba asta cand le-am montat nu stiam ca trebuie sa ai atatea acte si nici nu ma interesase ma interesa daca iar imi fura ceva sa ma duc la politie sai arat asta fura nu pentru supravegher sa vad cine ce face sau unde se duc
bun si daca leam montat eu si am anunta ca e supraveghere video pot sa fac ceva sa nu ajung la inchisoare ca am folosit numai in scopul in care mai spargea iar ca nu stau sa ma uit ce face acolo ca nu ma intereseaza
am montat camere in uscatorie ca mereu imi spargea uscatoria am pus pe masina ca mia furat din ia problema e ca leam montat eu si nu am avut o firma care sa le monteze si acuma ma ameninta sa ma dea in judecata ca filmez zone publice ce pot sa fac sa scap a si uscatoria acum a devenit si birou de administratie
vor sa plateasca doar apa calda si apa rece nu eu pentru ca am centrala am nevoie doar de rece ,administratia sa schimbat de 6 -7 luni eu ce pot face
intre vechia administratie si noua administratie este o cearta pentru ca sunt 3 restantieri cu sume uriase ,cei din vecha administratie siau pus toti centrale in casa
din cauza la cati va tampiti din administratie sufar eu ce pot sa fac ca sa scap in afara de a ma muta din bloc
Am si eu o intrebare presedintele si vice presedintele blocului impreuna cu administratorul vor sa opreasac furnizarea apei potabile prin ne plata facturilor.
Aici vine partea comica nu platesc apa rece dar platesc facturile la apa calda si caldura pentru ca sunt cateva persoane care au centrale
Printre cei care au centrala ma aflu si eu ,noi care avem centrale nu avem restante la intretinere platim totu la zi.totu a inceput de cand sa schimbat conducerea au dreptu sa faca asa ceva .