avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate mircea39

Activitate mircea39

As vrea sa ma asigur ca sunt persoana pe care a-ti gasit-o in lista dvs. si va rog sa ma contactati printr-un singur apel la nr.0727842185 si va sun eu inapoi.Va multumesc anticipat.
Executorul meu nu mi-a dat o astfel de lista,el mi-a spus ca trebuie sa astept si am incredere in el deoarece in luna Decembrie a incasat pentru alte doua dosare ale caror popriri erau infiintate in luna mai 2012.Dar sunt foarte curios si bineinteles o sa-ti dau numele pentru a-mi spune daca este in acea lista pe care o ai (casapu).I-ti multumesc mult pentru ajutor si astept cu nerabdare raspunsul tau.
Va multumesc pt.raspuns,dar poprirea mea s-a infiintat in luna iulie 2012.Aveti cumva informatii cu privire la plati,in conditiile in care anrp a facut contestatie la executare care s-a respins in luna februarie 2013? La ce numar s-a ajuns la trezorerie acum?va multumesc mult!
As avea rugamintea ca sa postati pe forum daca mai aflati noutati de la executori si daca incep platile pe anul asta deoarece si eu sunt in aceeasi situatie cu voi.Va multumesc anticipat.