avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate elennaaa

Activitate elennaaa

da am nr de tel fb tatalui chiar am loat legatura cu el spune ca imi da copilul dar nu cred in vorbele lui de un an si 3 luni spune asta sau ca rezolvam cand vine el acasa dar a fost in decebrie acasa si nu a vrut sa rezolvam nimic mai nou a inceput sa se foloseasca de copil ca sa ne impacam "cum iti iubesti tu copilul asa te iubesc eu doar pe tine" in nici un caz iubire pt copil a recunoscut ca el doar pe mine ma iubeste nu si copilul ca, copilul nu a crescut langa el el a fost plecat.nu stiu prin ce metoda sa reusesc sa ii schimb numele si tatal sa nu mi aibe nici un drept asupra copilului
am o fetita in varsta de 1 an si 6 luni rezultata dintr-un concubinaj fata ii poarta numele tatalui nu am depus nimic pentru ca acesta sa ii plateasca pensie alimentara pentru ca acesta nu este in tara lucreaza in germania nu isi asuma responsabilitatile de tata si eu sunt tot in germania dar nu inpreuna cu acesta as vrea sa imi aduc copilul aici se poate fara acordul tatalui din cate stiu eu ar fi posibil deoarece germania este in uniunea europeana