avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate LupuLiviu

Activitate LupuLiviu

Răspuns la discuția concediere colectiva
Va multumesc frumos pentru ajutor.Ne vom duce la ITM sa vedem in ce stadiu se afla procedura deoarece o parte din colegii mei si-au gasit alte joburi si nu pot pleca pentru ca nu stiu ce sa raspunda atunci cand sunt intrebati "si de cand puteti veni?".
imi puteti spune daca compania este infiintata cu fonduri europene are voie sa faca concedieri colective?
problema este urmatoarea: noi stim cu certitudine ca vom fi concediati deoarece ne-a fost adus la cunostinta acest fapt de catre directoarea de logistica si de sefa biroului resurse umane.noi incepand de astazi 08.04.13 am incetat activitatea de distributie si nu facem absolut nimic.ne-au zis sa stam acasa si sa stam langa telefon.vroiam sa fac o mica precizare: am aflat ca firma este infiintata cu fonduri europene si cica una din clauze este sa nu faca concedieri colective.imi puteti spune daca este adevarat?
In momentul de fata sunt angajat la o companie multinationala si ne-au adus la cunostinta verbal ca va avea loc o concediere colectiva.am incercat sa negociem niste compensatii banesti si nu am primit un raspuns "placut". In momentul de fata activitatea nostra de distributie a incetat dar noi nu am primit nici o instiintare despre concediere. Cat poate dura procedura de concediere colectiva? Noi ce putem face sa aflam in ce stadiu de afla procesul de concediere?