Va multumesc frumos pt. rapuns. Nu vreau sa va sacai cu intrebarile, dar mai am o nelamurire: azi am fost sa mi puna viza la somaj si d-nele de acolo mi au spus ca nu am cum sa iau CCC, deoarece nu am continuitate in munca, de la data eXpirarii contr. de munca(18.01) si data cand mi au inregistrat dosarul(22.01)Medicul e fam. mi a spus acelasi lucru ca si d-voatra, ca pot sa mi iau concediu medical ca sa pot intra din somaj in CCC. Pot sta fara grija, ca am continuitate?Multumesc anticipat!
Buna ziua! La ultimul loc de munca, am vechime de 3 ani, insa pe 18.01.2013, s a incheiat contractul de munca, pe 22.02.2013, mi s a inregistrat dosarul de somaj. Tot in luna ianuarie, am ramas insarcinata, urmand sa nasc in luna noiembrie. Somajul, se termina in luna august.Avand intreruperea aceasta de 1 luna, mai pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? Ar fi alta posibilitate sa pot beneficia de aceasta indemnizatie? Mentionez ca a durat atat depunerea dosarului, din cauza unei adeverinte pentru care m au pus sa astept 3 saptamani si sincer mi se pare o mare tampenie sa pierd 2 ani pentru o adeverinta. Va rog, sa ma ajutati!