avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate violeta25

Activitate violeta25

Buna ziua,
Ne-am mutat pe data de 23 februarie cu chirie si nu s-a facut contract. Dupa o luna , cand au venit facturile ne-a obligat sa platim o factura la gaze pe o perioada de cateva zile,de inainte sa ne mutam noi pe motiv ca a dat drumul la centrala sa incalzeasca apartamentul pentru noi si ne-a amenintat ca daca nu o platim sa ne cautam altceva. Am platit-o! Specific ca ne-am inteles verbal ca ea o sa plateasca facturile si noi ii viram banii in cont odata cu chiria(adica pe data de 2 ). Acum cateva zile ne-a spus sa ne cautam altceva pentru ca am permis accesul administratorului blocului in apartament si acesta a constatat ca s-au facut modificari in constructia apart. fara autorizatie. Am spus ca e ok , daca asa considera dar nu ne-a spus si in cat timp sa eliberam apartamentul. Ieri, mai exact pe data de 10 aprilie ne-a anuntat ca trebuie sa achitam o factura la gaze care are data scadenta pe 29 aprilie. Noi am considerat ca avem timp sa o platim si ii dam banii pe 15 aprilie cand luam salariul. Dupa o serie de discutii in contradictoriu mare parte subiective avand in vedere ca este o prietena de-a noastra aceasta a exclus categoric posibilitatea de a plati pe 15 si ne-a spus sa ne facem bagajele si sa plecam maine dimineata. Am instiintat-o ca voi apela la oamenii legii pentru ca m-i se pare absurd sa ne dea afara de pe o zi pe alta fara motiv dar mi-a raspuns ca este casa ei si potrivit legii ne poate da afara cand doreste. Acum va rog frumos sa ma sfatuiti ce este de facut? Si noi am vrea sa ne cautam altceva ca nu putem continua asa dar avem nevoie de timp. Cat timp trebuie sa ne aloce, legal vorbind? Ne poate da afara pur si simplu pentru ca nu avem contract? Multumesc!