avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters288389

Activitate ContSters288389

Va multumesc din suflet tuturor, pentru raspunsuri si ajutor!
O zi buna va doresc !
Buna ziua,

Am si eu o intrebare, daca poate cineva avizat sa ma ajute, mii de multumiri!
Fratele meu , are amenzi de circulatie neachitate, pe o perioada de peste 8 ani de zile, el fiind mai mult plecat decat in tara.
Acum cateva zile a sosit acasa la parintii mei, unde are si el domiciliul, dar nu este proprietar, este doar domiciliul din buletin, o scrisoare de la fisc, cu somatie de plata de 256.915,00 lei.
In primul rand suma mi se pare colosala, mai ales ca amenzile nu au fost de o valoare exagerata, chiar si cu majorari de neplata, nu vad cum se putea ajunge la asa o suma.
Insa, intrebarea mea este urmatoarea, evident fiind ca nu poate achita aceasta suma, nici daca ar avea cu ce iar ca si proprietati , el nu are nici una, casa este a aparintilor mei, masina pe care o conduce fratele meu este pe numele tatalui nostru, care are 75 ani, iar fratele meu nu are contract de munca si nici salariu ( munceste pe unde apuca, prin strainatate).
Stiu ca multi v-or spune de ce nu a platit la timp, as vrea sa incercati sa treceti in raspunsul D-vs peste acest aspect, pentru ca este un lucru inutil de discutat, ideea este ca nu a platit si este in situatia asta.

Asadar, intrebarea mea ,avand in vedere cele mai sus mentionate-lipsa unei proprietati si a unui salariu- ce il asteapata pe fratele meu, dpdv legal??
Poate fi executatat casa si masina parintilor, avand in vedere ca toate contraventiile au fost facute de fratele meu ca sofer, nu de proprietarul masinii, tatal meu?
Oricum la 256.915,00 lei, nici nu prea au ce sa le execute, doi batrani de 75 ani au casuta la tara de cel mult 8.000 lei cu teren si curte iar masina mai mult de 2500 euro nu face.

Multumesc tare mult de ajutor si v-as ruga sa mentionati in raspunsul D-vs si daca trebuie sa ceara ajutorul unui avocat.

Cu consideratie,