avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate ziqlets

Activitate ziqlets

Buna d_ella , multumesc mult pt raspuns , m-am mai linistit un pic . Asta intentionez sa fac , sa contest amenda , nu mi se pare corect si nici normal ceea ce se intampla cu amenda asta . Multumesc si mai astept raspunsuri
Buna ziua , o sa incerc sa explic pe scurt problema mea . Multumesc mult pentru timpul acordat

Din dorinta de a schimba capacul spate de la telefon am decis sa comand din China capacul spate din china pt ca am vazut ca e mai ieftin. Deoarece chinezii nu dau la bucata , singura optiune a fost sa iau 100 buc , am zis ca mai dau si la prieteni si ate cele costul total al coletului fiind de 830 RON .

Coletul a ajuns pe data de 1.03.2013 in Romania si binenteles a fost confiscat pe baza legii 344/2005 re CEE 1383/2003, incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala . Coletul a fost desfacut si asa s-a constatat .. Am zis ok , asta e pierd banii .

Azi 04.12.2013 ma trezesc cu instiintare de plata de 3000 RON de la Biroul Vamal cum ca am de achitat suma in termen de 15 zile .

In caz de neachitare urmeaza sa fiu executat silit conform codului de procedura fiscala republicat adoptat prin OG nr 92/2003 aprobat prin L174/2004 cu modificarile si completarile ulterioare prevazute in L 210/2005 .

Pot depune in termen de 15 zile o contestatie la judecatoria Buftea.

Ajutati-ma va rog cu niste sfaturi . N-am cumparat nimic in scopul comercializarii , n-am facut nimic rau si sunt foarte frustrat datorita acestor lucruri .

Cum as putea sa depun contestatie ?
Ce se poate intampla daca nu platesc ?

Multumesc mult si astept raspunsuri !