avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate viosorin

Activitate viosorin

in 09/05/2008 am incheiat un contract de credit de consum in valoare de 5190 euro(credit nevoi personale nenominalizate,garantat cu salariul) din care am achitat 8 rate consecutive pana in 8 decembrie 2008,din 29 decembrie 2008 mi-am pierdut locul de munca si nu am mai reusit sa achit ratele care pana atunci au tot crescut de la 60 euro la 122 euro pe luna(in tot acest timp am platit la timp chiar daca BANCA facea mereu recalculari si ma pune sa platesc comisioane si penalizari;se pare ca asa a fost contractul)de atunci nu mi-am mai gasit un loc de munca stabil,am muncit la negru,pe unde am apucat,am avut necazuri,nu am avut unde locui,nu sunt propietar,nu detin terenuri,detin un autoturism vechi de 12 ani (valoare 1000euro)pe care incerc sa-l vand sa-mi pot plati un comision pentru un loc de munca in strainatate(sper!),alte bunuri nu am,abia ma descurc,locuiesc in alta localitate cu mutatie la niste cunostinte,deoarece tatal meu a vandut casa cuiva cu drept de uzufruct viager iar mai apoi a reziliat contractul devenind propietar(persoana i-a vandut casa inapoi),astfel eu si fratele meu am ramas pe drumuri(ne-a dat afara!).Pe 9.04.2013 am primit de la o firma de recuperari creante o” instiintare de executare silita” la care trebuie sa raspund in 7 zile!suma datorata este de 4900 euro!instiintarea am primit-o la ultima adresa pe care la momentul respectiv am adus-o la cunostinta bancii(respectiv casa tatalui)!in viitorul apropiat nu voi putea face rost de bani pentru a-mi achita datoria,i-mi doresc sa achit dar nu am cum!SINCER I-MI DORESC SA ACHIT! recunosc : din 2009 nu am mai tinut legatura cu banca,norocul meu a fost o prietena din italia care i-mi trimite sporadic cate 50 sau 100 euro sa pot plati factura la telefonul mobil si i-mi pot completa “veniturile”. banii pe care i-am luat cu imprumut de la banca i-am folosit pentru a plati despagubiri in urma unui accident auto(la negru)in care nici pana in ziua de azi nu stiu daca am vreo vina,deoarece masina pe care o conduceam in ziua accidentului a luat foc subit la o luna dupa;nu am reusit sa obtin o expertiza!victima a fost chiar colegul meu de munca!(masina de la firma era prost intretinuta,revizii de mantuiala;tico!) initial am cerut firmei sa ma imprumute cu suma de bani ceruta de coleg(el a cerut-o firmei,firma a spus ca nu sunt ei de vina si sa-mi ceara mie,eu am vrut sa evit un proces intre mine firma si coleg…firma m-a sfatuit sa fac un imprumut…asa am ajuns aici… nu puteam sa fac imprumutul daca firma la care lucram nu falsifica datele din cartea de munca si registru din urma cu 6 luni inainte de data depunerii dosarului astfel de la 750 ron pe cartea de munca am ajuns la 1200 ron,bani pe care nu i-i incasam si nu i-am incasat niciodata(halal ajutor) ,imprumutul l-am obtinut dar salariul era max 950ron cu tot cu bonuri de masa!de aici pana la imposibilitatea de a-mi plati chiria, mancarea,rata la banca nu a fost decat un pas,astfel m-am vazut pus pe drumuri deoarece nu aveam bani de chirie am renuntat la locul de munca si m-am retras la tara(localitatea unde m-am nascut)…………. uneori i-mi doresc sa intru in pamant!!! stiu ca firma de recuperari nu intereseaza situatia mea sociala!ce trebuie sa fac!??ce sa fac?multumesc! P.S.daca m-ar mai lasa macar 2 ani…