avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate annemon

Activitate annemon

Va multumesc frumos pt raspuns,dar sant dezamagit de cum a decurs procesul in tara,unele aspecte nu sant conform legii,adica mie mi s-a cerut,acte,pt locuinta,pt venituri,am adus martori,anchete sociale facute in tara de 2 ori si de 2 ori in Italia,iar fostei,nu i sa cerut sa depuna, si nici nu a depus documente,dovezi pt a dovedi ca locuieste legal in Italia,ca are servici,cu ce se intretina,fapte omise intentionat prin avocatul ei,bineinteles,ca in urma plangerii,pt pensie alimentara,mi s-a respins plangerea pe motiv ca nu are inregistrata venituri,nimic,de parchet,de fapt prim procurorul de la parchet este sora avocatei ei,asa ca...
Cred si sant sigur ca nici la Craiova nu se va tine cont ,nu pt mine,pt fiul meu,de dorinta lui de a fi lasat in pace sa creasca aici unde ii este cel mai bine,
Am cerut ancheta ,prin care solicit sa fie desfasurata o ancheta pt a se dovedi afacerile murdare ale concubinului ei italian,dar nu s-a dorit,de fapt,doresc sa evidentiez ca fiul meu se afla in pericol in preajma lor,a lui,acesta se afla sub ancheta politiei italiene,fiind cercetat pt afaceri cu mafia siciliana,deci consider foarte periculos si riscant pt fiul meu sa mearga la mama lui..Dar nu sa vrut intentionat,doar avocatii ei,2 la nr,unul ruda cu prim procurorul din DR-TR-SEVERIN,e clar ca eu am fost prea mic,din moment ce avocata care am avut-o a binevoit sa-mi vanda procesul,mintindu-ma cand ma aflam in Italia,fosta prin intermediul avocatei ei ,a platit-o si pe avocata mea sa o tina la curent cu ce doresc sa fac si ce acte vroiam sa depun dar nu le depunea.
Inca o data va rog,poate fiul meu sa o refuze legal sa nu mearga la ea,chiar fiul meu a fost cel care ia spus ca va cere sa vina carabinierii daca mai tipa la el si il jigneste,ca nu doreste sa mearga cu ea.
Buna seara,va rog frumos,doresc niste lamuriri,inn legatura cu un proces minori.In anul 2009,am divortat de fosta sotie,am castigat procesul de incredintare minor,prin hotarare judecatoreasca,,precizez ca nu s-a prezentat deloc pe parcursul procesului,in noiembrie 2011,cu reglementarile din codul civil,mi-a intentat proces pt.a-mi lua copilul,precizez ca fiul meu locuieste in strainatate ,impreuna cu mine,avem adresa la sora mea si sotul ei,cetatean italian,in vara trecuta,s-a dat castig de cauza ca fiul meu sa ramana impreuna cu sora mea si sotul ei,la adresa din Italia,precizez,ca si eu am fost de acord,cauza fiind ca sant plecat in curse,lucrez sofer in Italia.Fosta a atacat hotararea pt drept vizita si pt a-mi lua fiul sub pretextul ca eu am abandonat copilul si l-am vadut catre sora mea,cu toate ca eu am acte ,adresa totul legal in Italia,ea nu are nimic legal,pt Italia,nnu adresa,u acte doveditoare pt venituri,unde sta,unde il va duce pe fiul meu,precizez ca locuieste i concubinaj cu un cetatean italian,care si-a parasit familia,copii,pt ea,iar justitia italiana,am inteles,la deposedat de tot ce are,in favoarea familiei lui parasite(sotie,2 copii),dar daca va puteadovedi ca are in nouarelatie si un copil de intretiut,va putea recastiga o anumita cota parte din averea pierduta.
Dar,durerea este ca fiul meu in varsta de 13 ani,nu doreste sa mearga la ea,el a fost mintit de ea,in trecut,a fost amenintat,atut,iar acum fiul meu ia readusaminte aceste lucruri,dar ea insista ,ca are drepturi sa il ea la ea,ca el este minor si nu are nici-un drept sa cometeze sau sa refuze sa mearga cu ea,cu toate ca fiul meu ia spus de multe ori asta,cu ea nu se poate discuta,a trecut laameitari,jigniri,ofense la adresa tuturor,dar mai alesa fiului meu.Tin sa precizez ca am atacat hotararea,am cerut stramutare proces ,la instanta din Craiova,dar ea insista sa il ea,consider ca dacaam atacat ,mai poatesa isiste sa imi ia copilul,chiar daca el nu doreste,ude este dreptul l;ui,iteresul lui superior,daca instanele din tara,sant impotriva lui si a mea,pe motiv ca eu sant tata,si trebue sa pierd,iar ea este mama si trebue sa castige,chiar daca fiul meu a dat declaratie,i care spune tot ce i s-a intamplat de-a lungul scurtei copilarii de cosmar cu cea care doreste sa fie numita mama.Precizez,ca in anul 2009,e-a decedat o fetita de numai 7 ani,iar imediat dupa inmormantare,la nici 10 zile,fosta,a plecat de acasa,fara sa spuna nimic,la nimeni,a plecat in Italia,unde a continuat sa traiasca cu diverse persoane.
Rugamintea meaeste,fiul meu are dreptul de a refuza sa mearga in vizita la ea si cu ea,ce trebue sa faca el,pt a-si castiga dreptul de a trai in liniste,in iubire,confort,siguranta,drepturi pe care noi i le oferim cu drag,(eu,sora,cumnatul meu),va multumesc frumos si sarbatori fericite tuturor.
Răspuns la discuția Depunere intampinare recurs
Va multumesc frumos,o zi buna.
Buna ziua,va rog frumos,am o nelamurire,am achizitionat o masina second-hand,inn 2012,februarie,am platit taxa de inmatriculare in iunie 2012,aproximativ 600 de euro,am depus cerere de recuperare taxa,am primit raspuns negativ de la finante,am cerut chemare in judecata, in ianuarie 2013,mi s-a acordat restituirea taxei,prin hotarare judecatoreasca,adm.financiara a depus recurs,cu termen de judecata in 25 aprilie 2013,dar s-a mutat procesul la judecatoria Craiova,mentionez,cu scuze,ca sant din Dr-Tr-Severin,rugamintea mea este,pot depune preintampinare si sa fie trimisa prin fax,fara sa ma prezint,va influenta intr-un fel neprezentarea mea prima data,tin s-a precizez ca sant cu serviciul in celalalt colt al tarii,nu pot pleca ,va multumesc frumos.