avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate vili84

Activitate vili84

Răspuns la discuția Refuz deplata dauna pe RCA
Daca va ajuta va pot trimite pe email inscrisurile de la CSA. Va multumesc
Am primit in data de 12 mai de la firma de asigurari urmatoarele inscrisuri " referitor la dosarul...avizat in data de 23.02.13 ca urmare a evenimentului rutier din data de 21.02.2013 va facem cunoscut faptul ca SC ..... nu poate acorda despagubiri in acest caz, Mentionam ca cele precizate sunt in conformitate cu ordinul nr13/2011-art45,pc3" Si de la CSA am primit cam acelasi raspuns la reclamatia pe care am depus-o. Mai este ceva de facut pe cale amiabila su ci de la asigurari ma tot amana ? Din punctul dumneavoastra de vedere cazul este inchis? Trebuie sa ii dau in judecata?

Am fost acum 3 saptamani la cei de la frauda deoarece dosar meu se afla acolo si de atunci singurul raspuns pe care il primesc este ca ..dosarul se afla la expert sa stabileasca daca avariile provin din urma acelui accident. De la momentul accidentului au trecut 4 luni. Cum trenuie sa procedez in aces caz?
Am cerut aceste kucruri inclusiv concilierea dar nu am primit raspuns de la societatea de asigurari. Un alt sfat imi pueti da?
Va multumesc pentru raspuns.
Eu momentan am din partea lor doar un refuz de plata conform rt. 45 pct. 3 din Ordinul CSA 14/2011, respectiv ca despagubirile se stabilesc prin hotarare judecatoreasca in cazul in care nu se pot trage concluzii cu privire la persoana raspunzatoare de producerea prejudiciului, la cauzele si imprejurarile producerii accidentului precum si cuamtumul prejudiciilor produse.".. Aici sunt impotmolit si nu stiu exact cum trebuie sa procedez.
Intradevar societatea de asigurari se refera la "art. 45 pct. 3 din Ordinul CSA 14/2011, respectiv ca despagubirile se stabilesc prin hotarare judecatoreasca in cazul in care nu se pot trage concluzii cu privire la persoana raspunzatoare de producerea prejudiciului, la cauzele si imprejurarile producerii accidentului precum si cuamtumul prejudiciilor produse.". Din ce stiu eu nu exista un motiv clar pentru refuzul platii, un anume domn de la societatea de asigurari spunea masina nu este lovita 100% in bara de protectie, si ma pus sa ii explic telefonic exact cum s-a intaplat. In legatura cu cererea de plata nu stiu cu ce suma sa o fac deoarece este dauna totala din spusele asiguratorului si din devizul service-ului. Va multumesc
Buna ziua,
Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 21.02.2013 fara victime ,eu fiind lovit din spate (nevinovat), la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care ne-a indrumat sa mergem la accidente usoare. De acolo am fost cu masina la constatare apoi la service. Timp de aproape 2 luni fost amanat in fiecare zi de catre cei de la compania de asigurari, In data de 12.04.2013 am primit de la compania de asigurari o instiintare prin care mi se comunica: "referitor la dosarul...avizat in data de 23.02.13 ca urmare a evenimentului rutier din data de 21.02.2013 va facem cunoscut faptul ca SC ..... nu poate acorda despagubiri in acest caz, Mentionam ca cele precizate sunt in conformitate cu ordinul nr13/2011-art45,pc
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc