avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate alyp

Activitate alyp

La ce as putea sa ma astept in acest caz,daca as raspunde eu de situatie.
Sa ma astept la inchisoare daca nu am avocat bun sau deloc si cooperez.
in primul rand multumesc pentru raspuns.Chestia e ca procedura dureaza cam de un an ,eu am fost la politie pentru declaratii.Si mi s-a sugerat de catre comisarul ala sa platesc prejudiciul ca este suma mica si nu am antecedente(adica sa zic ca io am luat banii)ca altfel se incadreaza la abuz de incredere si etc.ma rog asta normal ca ma facut sa ma gandesc sa ii dau un cap in gura.Si azi m-a sunat cineva de la politie ca daca am reusit sa achit suma mai sus mentionata,io cred ca ei au inaintat dosarul si probabil a fost trimis inapoi sa mai lucreze la el,ce mi-au aratat ei e o plangere facuta de un sef de vanzari al firmei si niste depuneri de cash completate cu numele meu din ultima mea zi de lucru la ei cand am facut ultimul sac de bani,respectiv depunere numerar.
Nu am acum banii sa imi angajez avocat care oricum ar fi tot dau mult mai mult decat prejudiciu,si daca dau banii logic ca este egal cu vinovatia si nam chef sa ma duc pe la parnaie nu stiu cat timp .
Buna ziua
Am si eu o problema.Acum un an am lucrat la o firma unde aveam ca si responsabilitate incasarile zilnice si depunerile de numerar catre banca.Ulterior eu mi-am depus demisia ,iar la doua saptamani s-a constatat ca s-a sustras suma de 2400 ron ,in acte nu se regaseste semnatura mea(pe depunerea de numerar la banca)dar eu am efectuat acea depunere de bani ,iar lipsa s-a constat la banca.Acum am o plangere penala de delapidare in care se cere acoperire prejudiciului,de asemenea eu nu am cum sa demonstrez ca nu eu am luat banii.
Sant vinovat ca am lasat usa deschisa la birou,unde se tin sacii cu bani si aveam o camera dar era nefunctionala.
Ce sfat imi dati ,cum sa procedez?