avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Buzatu82

Activitate Buzatu82

Răspuns la discuția Inselaciune.Abuz de incredere.
Doamna draga, am sunat la 112 si acolo au zis sa chem politia, la politie am depus plangerea,au venit s-au uitat,au notat ei acolo pe niste hartii,au plecat,a trecut patru luni m-am dus sa intreb ce se intampla,nu se intampla nimic,politistul care a luat declaratia a fost avansat cazul a fost dat la atcineva, au mai trecut 5 luni tot asa, se cerceteaza,am asteptat,a venit toamna,iarna,am dat cu matura prin curte,am fost la procuratura,acolo au zis dute acasa ca noi cercetam,in termen de doua saptamani trimitem scrisoare cu detalii,au trecut doua luni,la fel nici un fel scrisoare,cercetare in nestire,ma ce dreaq fac astia asi bat joc de mine,usa de la casa este la gaini,scule,utilaje si alte chestii sunt folosite de astia pe aici,cica le-au cumparat,eu nu pot sa fac nimic,ma uit peste gard,vine seara,mulg vaca,ma bag in pat,a doua zi la fel,am dat declaratii la politistul asta cu gainile,am subliniat identitatea faptuitorului,politistul s-a interesat,aia care au cumparat,recunosc,declara ca au cumparat,si cam atat.
Răspuns la discuția Inselaciune.Abuz de incredere.
Am gasit usa de la casa la un vecin,asta spune ca a cumparato de la ciorditor,usa mea de la casa a ajuns cuibar de gaini,i-am zis politistului sa se duca la ala sa imi aduca usa,zice ca nu poate,trebuie sa al gaseasca pe vanzator sa probeze,sa cerceteze,odata stateam pe prispa,politistul trecea pe drum cu masina,el trece zilnic pe acolo,al opresc si ai zic,ma daca o gaina face zilnic12 gainati,cat gainat trebuie sa faca pana se termina cercetarea,ma intreb daca nu cumva s-a suparat,recunosc am gresit,am pus o intrebare din asta mai pertinenta,acum ce sa fac daca asta acum lasa intentionat sa treaca timpul,poate este mana in mana cu infractorul,cine stie poate asteapta sa se prescrie fapta,se poate depunde plangere in alta parte.
Am o problema si doresc sfatul dumneavoastra,un zidar care statea la mine in casa a fugit cu banii,inainte sa fuga a vandut scule,utilaje,materiale de constructie,usa de la casa,cateva geamuri din astea termopan,tot ce avea la indemana,ulterior am aflat ca zidarul ciorditor a crescut la un orfelinat,ce legi se aplica in acest caz,intreb pentru ca au trecut doi ani de cand am depus plangerea, am intrebat dar primesc numai raspunsuri de genul,se cerceteaza,nu avem timp,toata lumea fura,ce sa fac in situatia asta,ce legi se aplica in asemea caz,la cine sa apelez.