avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate damaschin

Activitate damaschin

problema este ca am casa pe numele meu chiar daca nu am girat cu ea mie tot mie frica?
sa inteleg ca sunt decit amenintari?
am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa platesc luna in curs nu mi a u mai luat bani ca ma vindusetra unei firme am intrebat de ce nu mau anuntat si pe mine nu miau raspuns la un interval de timp am fost sunat de firma si am facut o intelegere cu ei de 200e lunar defapt ei au vrut chiar daca eu le am spus ca nu am de unde sa platesc am platit o perioada si la fel nu am mai putut sa platesc am semnat un nou angajament de o suta de euro dar nu am mai reusit sa platesc decit o perioada am sunat pt o reesalonare si mi sa spus ca de la 48000 sa ajuns la 84000 am ajuns la o intelegere verbala cu ei sa platesc 200 roni pe lunadarsurpriza am primit de la asa zisa ececutoare silita sa platesc in tro zi toata suma daca nu o sa fiu executat silit mentionez ca banca cind mia incasat cei 850 e deja ma vindusera l iar acum bomba este ca am fost invatrat de avocata mea sa platesc in contu de la banca sa vedem este inchis sau nu din moment ce mau vindut si surpriza este ca contul este deschis iar banca mia incasat bani este corect ce fac?
nu nu este corect de ce mi au luat bani daca ma u vindut intreebarea mea este normal ca un executor judecatoresc sa emita o notificare ca o sa fiu executat silit semnata de firma si nu de el personal ? pot fi executat silit fara sa fiu chemat in instanta ? se pare ca sunt niste magarii la mijloc multumesc astept un raspuns

[ editat de moderator- va rog sa cititi regulamentul de postare in forum si sa nu mai mentionati in postarile dvs numele societatilor implicate, multumesc]