Ma puteti ajuta va rog . Sunt in conflict total cu profesoara de limba si literatura romana .In clasa a X-a m-a subestimat notinduma cu 5 ,motivind cu faptul ca e copiat ,dar eu stiind ca a fost munca personala am exclamat cum s-ar spune "sub nas" ca 'Bagame-as piciorul in literatura asta' .Ea auzind ma certat ,a venit mama la scoala eu mi-am cerut iertare ,dupa care relatia s-a normalizat . Acum, fiind clasa a XI-a la o lectie de literatura vizionam un film ,si la un moment dat ii cer cu mina atentia unui coleg , dupa care profesoara in acelasi moment profesoara incepe sa ma umileasca fata de toata clasa , eu pe unde taceam pe unde ma aparat dupa care aud : -(Profesoara) <adresinduse la clasa> spuneti fiecare din voi cite o parere despre Ilie , Aceasta facanduse cu toata rautatea in exprimare ,dupa care ea a socotit de cuviinta sa faca o concluzie prin care iarasi sa ma umileasca (clasa e martor).
Dar totusi am trecut eu peste asta am inchis ochii la aces caz ,ca dupa aprox o luna pe dumnia sa sa o suere un coleg de al meu ,dupa care ea a inceput sa spuna tuturor profesorilor ca eu am suerato ,cu motiv de a -mi strica imagina in fata altor profesor ,ca in final eu sa-i demonstrez ca nu eu am facut-o aducindu-il in fata pe faptas . iar o ultima picatura a fost cin dumneaei la lectie imi spune ca "nu ti-am gasit eu ac de cojoc o sa-ti gaseasca altcineva" ,ca a doua zi sa se aproprie elevii de clasa a XII-a si sa-mi spuna ca eu am exclamat cuvinte cu un sens umilitor pentru ei , fapt ce nu este adevarat , (adica profesoara a avut ca motiv sa fiu agresat de catre elevi mai mari in scopurile sale ) .ce pot
face in acest caz , ? Trebuie sa ma apar deoarece dumneaei ma discuta in cadrul consiliilor profesorale !