Multumesc pentru raspuns. Diferenta de bani nu este mare dar din pacate am o dauna la ei si firma respectiva nu vrea sa plateasca pretinzand ca nu clientul lor m a lovit. Respectivul client a fost chiar si la sediul firmei unde a dat o declaratie cum ca dansul a produs respectiva dauna. Am vrut doar sa stiu daca pot proceda exact ca dansii si sa nu-mi respect intelegerea
Buna ziua, in data de 01:03:2013 am facut RCA ul prin intermediul unui Broker exact la sediul firmei. Masina este inmatriculata pe numele fratelui care sufera de un handicap locomotor si astfel are o reducere de 50% din suma. La momentul platii si achizitionarii politei RCA nu am fost intrebat daca masina este ajustata problemelor propietarului. Dupa aproximativ o luna si jumatate am primit un telefon de la broker ul cu care am incheiat polita, care-mi spunea ca daca masina nu este modificata conform nevoilor v-a trebui sa achit diferenta de bani care a fost scazuta prin acea reducere. Mentionez ca am mai avut RCA la firma respectiva si nu s-a pus problema daca masina este sau nu modificata. Intrebarea mea este daca din momentul eliberarii acestei polite si trecerea unei perioade de peste o luna se poate anula aceasta polita din simplul motiv ca este greseala lor