avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate Alexiyaa

Activitate Alexiyaa

Va rog sa ma luminati intr-o problema.
La noi in bloc presedintele si administratorul au achizitionat apartamentele prin programul prima casa.Asta inseamna ca proprietar este banca pana la achitarea apartamentului? Daca da, poate ocupa aceste functii in cadrul asociatiei?
Buna ziua,
Am urmatoarea problema , vecinul meu si a marit apartamentul mutand usa de la intrarea in apartament si ocupand abuziv o parte din holul blocului.Din cauza acestui fapt eu nu mai pot iesi sau intra cu lucruri voluminoase si ma refer aici la mobila si altele.Trebuie sa deschida dansul usa sa se poata face loc.Am luat legatura cu administratorul blocului si mi-a spus ca nu are aprobare din partea asociatiei,nu plateste chirie pt. acel spatiu, si cheltuielile pe apartament sunt impartite pe mp care sunt trecuti in contractul de vanzare-cumparare .Deci acel holisor nu intra.Plus ca in acel hol exista si tabloul sau casetutele acelea cu firele de telefonie fixa de la romtelecom.Administratorul i-a spus in nenumarete randuri sa mute usa la loc, dar din nefericire pt. noi, nu avem cu cine discuta.
Intrebari: Cum putem face ca dansul sa-si mute usa la loc?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati?Pentru acest lucru ii trebuia autorizatie de constructie?Astept sugestiile si sfaturile dvs.
Va multumesc