Mii de scuze pentru update-ul intarziat. Din motive necunoscute, gmail trimite notificarile avocatnet in spam.
Situatia a devenit din ce in ce mai serioasa, primesc in continuare mesaje de amenintari, chiar mai multe si mai dese. In mod cert, cel care trimite aceste amenintari este un real anti-antitalent al informaticii, stangagiile pe care le comite atunci cand trimite mesajele il fac foarte usor de depistat. Nu stiu insa daca exista o procedura legala prin care provider-ul de internet sa-mi poata oferi detaliile despre detinatorul acelei adrese de IP.
Pe site-ul personal:
New comment on your post “Teologul pervers, raspopit de Blogger”
Author : Cristi (IP: 5.13.129.207 , 5-13-129-207.residential.rdsnet.ro)
E-mail : cristi.varzan@yahoo.com
URL :
Whois :
[ link extern ]
Comment:
"Daca nu te potolesti cu criticile,te asigur eu prietene ca o sa te potoleasca altii.Ai grija ca ai zile numarate
Pana la Pr.Ionut va trebui intai sa vb cu noi si sa te cunoastem si noi,sa vedem cne esti tu sa faci asa.Pr.Ionut nu te-a jignit cu nimic.Sa spui in fata instantei de cine esti platit?
Tu vei alege,si iti dau cuvantul de onoare ca il vom gasi noi si pe acest A.Mogos sa vedem el ce menire are sa faca reportaje despre oameni.
Sa ai o seara frumoasa si citeste bine ce ti-am scris.Numaipomeni de Pr.Ionut,caci sunt multi in jurul lui,care doreste sa te cunoasca.Am crezut ca esti om,dar mi-a spus la telefon ca l-ai facut in scrierile tale cu ou si cu otet
Author : Razvan-prietenul lui Ionut (IP: 5.13.129.207 , 5-13-129-207.residential.rdsnet.ro)
E-mail : cristi.varzan@yahoo.com
URL :
Whois :
[ link extern ]
Comment:
"Prost este preotul de nu il prinde pe tiganul asta si ii taie urechile.Trebuie dat in judecata si aduse probe ca Pr.Ionut a facut sex cu una asa cum scrie in ziarul (mesajul continua...)"
Author : Loredan (IP: 5.13.129.207 , 5-13-129-207.residential.rdsnet.ro)
E-mail : loredannicu@yahoo.com
URL :
Whois :
[ link extern ]
"Mai Paraschiv,cine esti tu ma de te tii de preoti????Mai veneticule,tiganule borat care esti.Tu ai pregatirea unui preot? Acest Ionut Vladescu a facut si teologie si psihologie.Vii tu in Iasi sa verifici.Poate pleci in carje din Iasi.Este preotul nostru si il aparam.Ti-am vazut poza.Tu nu vezi ca esti un tigan urat si ratat.Dute ma si fa o scoala.Tu si Mogos (nr redactor investigatii)sunteti doi golani,care luati salarii spionand oameni.Vino tu in Iasi ca vezi cum ai sa pleci.Faci tu prelegeri despre viata si intimitatea unui preot?????Cine esti tu mai tiganule? De cine esti platit??????De Teodosie.Te asteptam/."
Pe email:
On 17 May 2013, at 22:52, Olaru Ionut <olaruionut772013@yahoo.com> wrote:
Dl.Iertator vezi ca ti-a trimis pe email cineva ceva despre Pr.Ionut,ca sa avem la Tribunal,ca vad ca ai facut ravagii cu articolul tau.Prietene te sfatuim,scoate articolul mai repede ca o sa ai mari surprize.Te gasim noi in tot Bucurestiul.Ameninti tu cu Mitropolia cu Universitatea,intai te cautam noi sa te cunoastem.
Si te sfatuim,Paraschive: Nu baga preotul la inaintare,ca el deja nici nu vrea sa auda de tine,noi stim cat de mult l-ai necajit tu prin ce ai scris fiind mana in mana cu fosta lui sotie,si faci figuri in continuare,dar te gasim,avem oamenii nostri in Bucuresti,cu noi ai de a face. Sa iti ceara tie Pr.Ionut iertare?????????? Sezi bland Cocosel ,apropo cunosti vb ? Nu stii cat de mult ne-ai intaratat.Te sfatuim scoate repede ce ai scris si suna acolo unde au preluat,ca oricum bine nu va fi.
Dragul meu tu ai vrut razboi tu o sa ai.
Da eu sunt Olaru Ionut Varul Pr.Ionut sa stii,si o sa ai de-a face cu mine.
On 17 May 2013, at 23:31, Olaru Ionut <olaruionut772013@yahoo.com> wrote:
Prietene,
Un singur sfat iti dau,si spunele si celor din jurul tau,caci nu ma speriati.Daca mai vad ceva la adresa Pr.ionut o sa fie de rau ,ai inteles,si nu mai da tu raspunsurile astea acre ca nu sperii pe nimeni cu mizeriile tale.
Doamne Iisuse este bun Pr.Ionut ca eu daca te prindeam,si sa fereasca Dumnezeu sa te prind.Eu in locul tau mi-as cere eu iertarte in fata preotului si as scoate cat mai rapid articolul,nu tu esti smecher….te-a invatat Doamna Dana…(nr- una din cele 3 foste sotii)..Omule mult imi doresc sa te cunosc ca sa te invat eu practic ce este aia moralitate…sa vedem ce ai sa faci"
Fragment dintr-un mesaj mai vechi:
"Este sustinut de multi,a avut trei burse in strainatate: Germania,Austria si Ierusalim,si sincer Marius,cred ca face parte dintr-o lume a masoneriei.Repet,din prietenie,iti spun lucruri care mi-a spus si vreau sa il cunosti un pic. Mi-a spus ca a vorbit si cu Directorul de la Jurnalul National Dl. Constantin nu stiu cum,si a intrebat de Mogos ptr ce a facut,stia numarul tau de mobil:07673000**.Are cumnatul in SRI asta stiu sigur,si sotia lui este avocata"
Toate mesajele si comentariile sunt postate de aceeasi persoana, va puteti da seama chiar si din "condeiul" dumnealui.
Acest personaj a fost "victima" unei relatari de tip blog, care ulterior a devenit un demers jurnalistic, demascand unele nereguli si incompatibilitati cu functia de Inspector Cultural la Arhiepiscopia Tomisului. A fost dat afara.
Cam aceasta este, in mare, situatia cu acest domn. Daca din indiciile prezentate in acest update reiese faptul ca poate fi dat in judecata, sunt dispus sa fac acest pas si sa solicit daune morale ce vor fi donate unei case de batranu sarmani.
Pot fi contactat pe email : marius.paraschiv@gmail.com pentru mai multe detalii.
Multumesc si mii de scuze pentru URL-urile strecurate in acest material.