Lavinia_Ioa a scris:
Au fost 19 posturi de grefieri cu studii superioare si la Curtea de Apel Ploiesti,eu am dat examen si chiar ieri am aflat ca am fost admisa printre primii.Va incurajez pe toti sa participati la astfel de concursuri,personal mi s-a parut mai usor decat la SNG,unde am picat cu 7 sutimi,fiind foarte demoralizata din aceasta cauza.La inceput nu aveam incredere in concursurile direct pe post,dar acum ma bucur enorm k nu m-am lasat descurajata de zvonuri.Succes tuturor si nu renuntati la visul vostru!
Felicitari! si eu intentionez sa fac acest lucru.
Imi poti spune te rog cum a decurs proba practica, daca s-a dat testarea dupa dictare, daca ai timp sa corectezi textul, lucruri de acest gen. Multumesc.
dar nu stii daca faci contestatie la doua materii trebuie sa le faci separat sau e suficient una si mentionezi in ea materiile?
Chiar nimeni nu raspunde la intrebarea cu contestatii?? Trebuie motivate aceste contestatii?? Si cum adica "daca iti accepta contestatia"?? Mi se pare ciudat ca ramane la latitudinea lor, care sunt lucrarile ce vor fi reevaluate!!! Poate reuseste cineva sa ma lamureasca despre criteriul conform caruia vor fi acceptate unele contestatii, iar celelalte nu!
9iustitia a scris:
ralucaboca a scris:
thesame1 a scris:
Pentru cei care sunteti la egalitate, sfatul meu e sa faceti contestatie. Daca nu, departajarea se va face cu nota de la licenta in niciun caz cu nota de la procedura penala. Bafta
...si felicitari celor 120...
in alta ordine de idei, cine se apuca de invatat ? :closedtopic:
se pare ca eu. o sa fac contestatie de amorul artei...nu imi explic nota frumoasa de 6.94 pe care am luat-o.#-o
Cu siguranta e o greseala.Nu poate fi asa mare diferenta intre estimarea ta si nota reala.
Din calculele mele reiese pur matematic ca la ultimul sub de la organizare pe care l-am facut perfect mi s-au acordat 0.88 de sutimi si nu 2,5. Nici nu stiu ce sa mai cred...in orice caz nu este incurajator sa vezi nota asta cand tu stii ce ai facut pe foaie.
Stirbat a scris:
Eu zic că nu trebuie să vă dați prea mult cu părerea înainte de rezultat; atunci se va vedea exact;ceea ce afirmați voi aici nu sunt date certe și mai mult rău-moral - ne facem unii la alții; am văzut mai sus că cineva a scris că au fost din punctul său de vedere subiectele foarte ușoare; eu zic că nu e chiar așa, pe de o parte a fost mult de scris la multe dintre subiecte, iar asta nu înseamnă că au fost foarte ușoare, iar din punctul de vedere al dificultății eu zic că au avut dificultate medie; iar faptul că din ceilalți care urmăresc discuția nu spune fiecare cam ce notă estimează că a luat, cred că oamenii sunt rezervați și așteaptă cu sufletul la gură rezultatul și nu cred că se abțin pentru că au făcut aproape tot ,și de asta stau fără griji; de abia aștept și eu să văd cu cât se intră sunt foarte curioasă și în același timp foarte interesată și stau cu griji pentru că și eu sunt în cauză.
Da...dar asteptarea asta pe mine ma consuma foarte mult.
Si nu-i pot intelege deloc pe cei care stau si asteapta rabdatori...Am de lucrat mult la capitolul "rabdare".Macar daca o lista cu 100 de note avea o relevanta stiam ori alba ,ori neagra.Si ma linisteam in orice caz.....
Eu zic că nu trebuie să vă dați prea mult cu părerea înainte de rezultat; atunci se va vedea exact;ceea ce afirmați voi aici nu sunt date certe și mai mult rău-moral - ne facem unii la alții; am văzut mai sus că cineva a scris că au fost din punctul său de vedere subiectele foarte ușoare; eu zic că nu e chiar așa, pe de o parte a fost mult de scris la multe dintre subiecte, iar asta nu înseamnă că au fost foarte ușoare, iar din punctul de vedere al dificultății eu zic că au avut dificultate medie; iar faptul că din ceilalți care urmăresc discuția nu spune fiecare cam ce notă estimează că a luat, cred că oamenii sunt rezervați și așteaptă cu sufletul la gură rezultatul și nu cred că se abțin pentru că au făcut aproape tot ,și de asta stau fără griji; de abia aștept și eu să văd cu cât se intră sunt foarte curioasă și în același timp foarte interesată și stau cu griji pentru că și eu sunt în cauză.