Catre cine sa faca cererea?catre banca? caci banca poate motiva ca nu are cunostiinta de unde provin sumele...presupun eu.
Si inca un lucru de care am omis sa spun ,sotia a plecat acum din tara la munca ,in strainatate,cam 3 luni.In situatia asta nu se prea poate face nimic fara ea,pentru ca e contul ei?Se mai pot recupera banii dupa mai mult timp?trei sau mai multe luni?
Scuzati-ma ca va sacai si va multumesc mult dl.JC
Am fost executati silit asupra locuintei care urmeaza a fi vanduta...Iar azi am primit o instiintare prin care se instituia poprire asupra conturilor noastre existente la toate bancile posibile.La una din banci eu am o pensie de serviciu de aprox.1200 lei ,din care probabil banca o sa-mi ia 1/3 din suma.La [] sotia are un card in care se vireaza o pensie de intretinere stabilita de instanta in favoarea copilului ei minor ,din o casatorie anterioara.Banii sunt virati de firma unde lucreaza fostul sot.Tot pe acel card se vireaza si alocatia de stat de 42 de lei.
Intrebarea e:se poate institui poprire asupra acestor sume?si daca nu ce putem face.Va multumesc anticipat