avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate costell11

Activitate costell11

Catre cine sa faca cererea?catre banca? caci banca poate motiva ca nu are cunostiinta de unde provin sumele...presupun eu.

Si inca un lucru de care am omis sa spun ,sotia a plecat acum din tara la munca ,in strainatate,cam 3 luni.In situatia asta nu se prea poate face nimic fara ea,pentru ca e contul ei?Se mai pot recupera banii dupa mai mult timp?trei sau mai multe luni?
Scuzati-ma ca va sacai si va multumesc mult dl.JC
Am fost executati silit asupra locuintei care urmeaza a fi vanduta...Iar azi am primit o instiintare prin care se instituia poprire asupra conturilor noastre existente la toate bancile posibile.La una din banci eu am o pensie de serviciu de aprox.1200 lei ,din care probabil banca o sa-mi ia 1/3 din suma.La [] sotia are un card in care se vireaza o pensie de intretinere stabilita de instanta in favoarea copilului ei minor ,din o casatorie anterioara.Banii sunt virati de firma unde lucreaza fostul sot.Tot pe acel card se vireaza si alocatia de stat de 42 de lei.
Intrebarea e:se poate institui poprire asupra acestor sume?si daca nu ce putem face.Va multumesc anticipat