va multumesc foarte mult dar el nu a avut probleme cu legea nu a avut nici un fel de legatura pur si simplu l au folosit ceea ce ma ingrijoreaza pe mine faptul ca nu am primit un tel de la el sau macar o scrisoare oare nu au dreptul la un tel ?avand in vedere faptul ca este roman ,poate este tratat altfel?
Va multumesc foarte mult pentru raspuns insa mai am o mare rugaminte la dumneavoastra , masina inchiriata nu s-a mai dus inapoi si a fost inchiriata de catre sotul meu. El ne avand antecedente penale in tara cat si in afara , cam ce pedeapsa ar primi? Va rog din suflet sa imi raspundeti.
buna ziua! va multumesc pentru raspuns,dar stiti cumva cam cat ar fi onorariul ?sa stiu la ce sa ma astept .as putea sa l vizitez impreuna cu un avocat va rog invata ti ma cum ar trebui sa procedez ,sa stiu mai exact ce trebuie sa fac...
va rog ajutati ma sunt disperata sotul meu a fost extradat in germania .am primit doar un singur tel sa mi spuna ca a ajuns in germania si va fi judecat a doua zi pentru inchirierea unei masini mercedes sprinter din cate am inteles el a mai fost impreuna cu inca un om care l a amenintat sa inchirieze aceea masina afara asteptandu l alti patru indivizi care l au invatat ce sa scrie ce sa spuna .va rog spuneti mi ce se poate face ,cati ani o fi primit nu stiu absolut nimic a plecat la un prieten din copilarie sa munceasca si acesta l a refuzat si a ajuns pe mana acestor infractori va rog invata ti ma ce sa fac ........