actele le-a facut acum 14 ani si sotul mi-a zis ca notarul i-a zis ca clauza asta nu are nici o leg cu faptul ca ei sunt propp ci nu putem vinde casa si sa nu-i dam afara ca nu putem.
a si casa era veche noi am renovat-o si am bagat o groaza de bani,stam si noi in aceeasi curte cu ei
Buna ziua!Am si eu o problema va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sotul meu a cumparat casa in care locuim acum inainte de casatorie de la bunica lui prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager.In contract apare urmatorul paragraf "Intrarea in stapanire de drept asupra imobilului descris mai sus are loc de astazi data autentificarii actului iar de fapt la incetarea din viata a parintilor cumparatorului in favoarea carora se rezerva uzufructul viager."El a luat casa de la bunica lui care a incetat din viata si uzufructul viager e pentru parintii lui.Intrebarea mea este pot contesta acest contract socrii mei? Si cine e proprietar ca e zic ca e casa lor si vor sa ne evacueze.Eu stiu ca nu au dreptul asta dar as mai vrea si alte opinii poate nu e asa,si ce mai vroiam mi-au zis socrii ca au fost la un avocat si le-a zis ca daca semneaza toti fratii sotului pot contesta actele si ne pot evacua este asa?Va multumesc mult pentru rabdare si intelegere!